Vrancea are un nou subprefect. Numărul 2 în Prefectura Vrancea este un jurist care a reprezentat UDMR la Referendumul din 6 şi 7 octombrie

La referendumul din 6 şi 7 octombrie, Cristina Stoica a fost purtător de cuvânt al biroului Electoral Judeţean şi a reprezentat UDMR în acest organism. În trecut, Cristina Stoica a fost jurist la Sindicatul Ţăranilor “Propact”. George Bazilescu rămâne în Prefectura Vrancea, unde deţine funcţia de jurist.

Executivul a decis ca această funcţie să fie îndeplinită de Cristina Stoica, jurist la Consiliul Judeţean Vrancea. Cristina Stoica a îndeplinit în câteva situaţii şi funcţia de secretar al judeţului, când a lipsit de la şedinţele Consiliului Judeţean titulara postului, Raluca Dan.

Decizia schimbării subprefectului de Vrancea a fost luată în şedinţa de vineri a Guvernului. Noul subprefect a lucrat la Consiliul Judeţean Ştiri pe aceeaşi temă Guvernul l-a numit subprefect în Vrancea pe juristul George Bazilescu…. George Bazilescu a fost înlocuit astăzi din funcţia de subprefect, în cadrul şedinţei de Guvern.