Sfaturi care tin de siguranta ta atunci cand accesezi un site de dating online

Sa iti faci cont pe un site de dating nu este atat de simplu precum pare. Pe o astfel de platforma intalnesti fel si fel de oameni, si din pacate nu toti sunt seriosi. Accesarea unui site de dating include cativa pasi importanti pe care nu trebuie sa ii ignori. Este esential sa stii ce trebuie sa faci pentru a nu intampina absolut nici un fel de probleme.

Faceți-vă cercetarea necesara

Toată lumea ar trebui să știe ca o cercetare amanuntita ii poate ajuta sa fie foarte precauti si sa faca o alegere buna. Nu toate platformele de dating sunt serioase la fel ca matrimoniale.xyz, asa cum nu toti utilizatorii sunt seriosi. Asta nu înseamnă să devii un hărțuitor, asta înseamnă doar să te asiguri că ai măcar o idee despre cine este persoana înainte de a te întâlni cu ea sau ea. Dacă este posibil, încercați să găsiți imagini și să vedeți ce informații suplimentare apar despre persoana dincolo de Facebook și Instagram.

Utilizați un număr de voce Google în locul numarului dvs. personal

Pentru a duce siguranța cu un pas mai departe, obțineți un număr de telefon Google Voice gratuit. Cu aplicația Google Voice, puteți să vă verificați apelurile, mesajele vocale și mesajele fără a vă da numărul real. Puteți bloca, de asemenea, pe oricine care va deranjeaza. Păstrați-vă numărul personal în siguranță și numai pentru persoanele cu care vă simțiți confortabil.

Video Chat înainte de întâlnire

Astăzi, există atât de multe modalități de a discuta video cu posibilitatea de a utiliza FaceTime, Google Hangouts, Skype și chiar Facebook pentru apeluri video. Este o idee bună pentru a obține mai multe informatii despre Femei din Iasi cu care urmeaza sa va vedeti. Acest lucru ar putea ajuta, de asemenea, pentru a reduce riscul de a fi “catfished” de cineva care pretinde a fi o persoana care nu este de fapt.

Conduceți masina personala sau luati un mijloc de transport in comun

Nu accepta invitația de a merge cu mașina. Ia-ți propriul vehicul sau folosește transportul public, dacă este posibil. Luând propriul vehicul, de asemenea, scade riscul de a te pune într-o situație incomodă sau chiar periculoasa, deoarece veți fi în control total in cazul in care se intampla ceva dubios. Este esential sa fii precauta atunci cand intalnesti oameni pe care i-ai cunoscut online.

Faceți cunoștință într-un loc public

Pentru prima întâlnire sau două, evitați să mergeți într-un loc privat cu partenerul dvs. În schimb, întâlniti-va la un loc public cum ar fi un restaurant, o cafenea, un patinoar, sau un alt loc unde există de obicei multi oameni. În cazul în care vă simțiți inconfortabil, vor exista și alte persoane în jur care vă pot ajuta. În plus, acest lucru oferă unui membru al familiei sau unui prieten posibilitatea de a fi prezent sau în apropiere în cazul în care ceva nu merge bine. Păstrează-ți siguranța în primul rând. Sperăm că aceste sfaturi nu va ajuta numai cu prima întâlnire, dar, de asemenea, in orice intalnire cu o persoana pe care nu o cunoasteti.