Este relatia ta de cuplu pe sfarsite?

Uneori, relatia de cuplu nu este pentru totdeauna. Ceea ce este foarte important este sa stii exact cand este timpul sa pui punct si sa nu te mai uiti inapoi. Deci, cum stii daca relatia ta de cuplu este pe sfarsite?

Partenerul petrece din ce in ce mai putin timp cu tine

Daca partenerul intalnit pe matrimonialepubli24 care credeai ca este jumatatea ta, are cu totul si cu totul alte activitati si nu isi mai doreste sa petreaca timp cu tine, atunci cel mai probabil nu mai are sentimente pentru tine. In general, acesta este primul semn ca un partener nu mai simte nimic si nu mai este fericit in relatia de cuplu actuala. Barbatii petrec mai mult timp la birou sau la sala de fitness atunci cand nu mai sunt fericiti in relatia de cuplu.

Este aproape tot timpul nervos si pare sa nu ii convina nimic

Indiferent de ce faci sau zici, partenerul tau este pur si simplu nervos. Nu mai este calm si pare sa il irite toate vorbele si actiunile tale. Cand se intampla acest lucru, este important sa ai o discutie serioasa cu el si sa vezi ce explicatie iti ofera in ceea ce priveste comportamentul sau.

Cand se intampla ceva important, partenerul prefera sa discute despre acest lucru cu o alta persoana

Daca in viata partenerului tau se intampla ceva important iar tu afli de la altcineva despre acest lucru si nu de la el, atunci cel mai probabil ceva s-a rupt intre voi. Conexiunea nu mai este una profunda pentru ca altfel tu ai fi fost prima persoana careia i-ar fi spus ce anume i s-a intamplat. Poarta o discutie sincera si deschisa cu el si vezi ce anume l-a facut sa se indeparteze de tine. In unele relatii, lucrurile se pot rezolva, insa in altele nu mai este pur si simplu nimic de facut.

Întotdeauna trebuie să vă repetați

Daca trebuie mereu sa te repeti pentru ca partenerul tau nu este atent la ce spui, atunci cel mai probabil relatia voastra scartaie. Pentru a depasi acest impas, afla care este problema si incercati impreuna sa o rezolvati. Se poate ca partenerul sa treaca printr-o perioada stresanta la munca si de aceea sa nu se mai poata concentra pe alte aspecte. Din pacate, se poate intampla ca acesta sa nu mai fie interesant de tine si sa numai aiba sentimente. Pe matrimoniale bucuresti poti gasi oricand un partener nou cu care sa rezonezi pe toate planurile.

Viata sexuala nu mai exista

Daca nu mai faceti sex deloc sau faceti foarte rar, atunci este timpul sa pui punct relatiei. Se poate intampla sa treceti printr-o perioada dificila, perioada in care sa nu mai acordati o atentie prea mare sexului, insa daca a trecut destul de mult timp de cand nu ati mai fost intimi, atunci acolo este o problema destul de serioasa. Cateva vizite la un terapeut de cuplu ar putea fi extrem de utile in unele situatii, insa in altele nu se mai poate face nimic. Uneori, este mai bine ca ambii parteneri sa mearga pe drumuri separate.