Mizerie de treaba!

Mesajul lui Antal Damian, cititor:

“Mizerie de treaba!

Si totuși eu am nevoie de 8000 lei, ca ma executa statul, ca nu am avut de unde sa platesc impozitul pentru salariați si TVA. M-am enervat azi la culme. Sincer imi vine sa pun mana pe topor si sa ma duc sa casapesc pe cineva.

Da. Ne fura la greu. Ei sunt puterea si toate organele si instituțiile sunt strans legate intre ele si intr-o mare si fructuoasa ințelegere. Toata legea si toate demersurile impotriva lor nu cred ca vor avea cine știe ce rezultat. Tara doarme. Si mafia de care suntem conduși e prea mare.

E ca si cum ai pune frate pe frate sa se bage in pușcarie.

Vreau sa ii vad in pușcarie pe toți. Vreau sa se faca dreptate, dar in același timp nu pot sa stau locului ca trebuie sa imi fac banii aia si nici nu pot sa ma duc de unul singur in Piața Sfatului sau in fata ANAF, in Brașov (de unde sunt) si sa fac scandal, tot de unul singur, cu bannere, trambițe si sticle incendiare. Ca ajung eu in parnaie, ca prostu si cand voi ieși nu voi mai avea nici afacere, nici casa si nici bani de unde sa incep altceva.

EU CE NAIBA SA FAC?!

Sa stau sa comentez știri despre cum viața mea e bataie de joc? simt asta in fiecare zi si cu vorbareala e cam de cacat. E ca si cum ai merge la psiholog si ai primi o cana cu apa cald,a sa bei sa te calmezi. Sa fac ce am zis cu toporul? Idiotul de la ghișeu nu are putere de decizie. In final…povesti.

FACEM SI NOI CEVA????”

Ca Antal, suntem milioane.

De fapt, sute de milioane. Si romani, si germani, si unguri, si francezi, si italieni, si spanioli, si greci, si bulgari. O mare exasperare s-a adunat in toata Europa si este gata sa explodeze.

Orice european care are angajați si trebuie sa dea, lunar, o caruta de bani statului (pentru “vina” de a crea locuri de munca) simte acum ca Antal. Deocamdata oamenii mai așteapta, pentru ca “nu pot sa ma duc singur”. Dar nu mai e mult.

In plus, peste taxe, in Romania mai avem si corupția. Nesimțirea si incompetenta mafiei comuniste. Iar pe astea, le simt nu doar cetațenii romani:

ci si Mercedes (care a refuzat sa deschida o uzina in Romania), si Nokia (care a plecat in China), si SIDEX (care pleaca in Polonia), si Renault (care muta Dacia in Maroc).

“Facem si noi ceva?” Facem, Antal!

Pentru mine si pentru tine am facut Mișcarea Antitaxe.

Si chiar daca ne amana legalizarea cu cateva zile, degeaba. Deciziile judecatorilor romani pot fi (si vor fi) ocolite. Legile romanești pot fi (si vor fi) calcate in picioare: chiar ei ne-au aratat asta.

Iar hotararea mea este de fier. Sunt foarte determinat si știu foarte clar ce am de facut: sa extermin si ultima farama de comunism din tara mea.

Se apropie un uragan: iar uraganele nu pot fi oprite cu o foaie de hartie.