Fara 10 miliarde incepe dezastrul!

Iși bateau joc! “Ce-i aia criza?…ce-i aia apocalips economic?…ce-i aia razboi civil? Stați liniștiți, are statul bani de pensii si salarii…si oricum pulimea e proasta…mamaliga nu explodeaza…”

Ei, acum le-a intrat morcovul! Nici nu s-a instalat inca noul guvern, ca politrucii au inceput sa urle de frica. Antena 3 a facut ieri un anunț uluitor: Romania are nevoie de un ajutor de urgența de 5 miliarde, poate chiar 10 miliarde de euro.

Bogdan Chireac era disperat:

“Duceti-va la Bruxelles si cereti urgent bani, dezastrul e atat de mare…”

Cine sa va dea voua, ma, 10 miliarde de euro?

Bancherul Uniunii Europene era Germania. Iar Germania nu mai are bani: tocmai a anunțat ca intra in recesiune (vezi Germania in recesiune). Unde vor merge de acum inainte banii Germaniei? La poporul german, desigur.

Si chiar daca aveau bani, Romania oricum era ultima pe lista prioritaților germane. Ați uitat cum au injurat-o Ponta si Antonescu pe Angela Merkel, asta-vara? Ați uitat cum și-au ridicat poalele, de parca erau la ei in Ferentari? Germanii n-au uitat!

Pai dupa ce i-ai spus sa-si vada de țara ei si sa nu-si bage nasul in Romania, dupa ai facut-o “basista” (auzi tampenie!), acum ii cerșești bani? Atunci sa nu te miri, daca primești in loc o mare flegma in obraz.

Ca o meriți din plin, popor roman!

10 miliarde oricum nu rezolva nimic!

Pentru Victor Ponta, care cotcodacea victorios cand a facut rost de 1 amarat de miliard de euro, desigur ca 10 miliarde este enorm.

Dar pentru gaurile din bugetul statului, este nimica toata! Iata nevoie reale ale Romaniei pe 2013:

25 de miliarde de euro pe an, pentru plata datoriei externe si deficitul de cont curent 17 miliarde de euro, despagubiri dictate de CEDO pentru abuzurile statului (proprietați confiscate de comuniști, medicamente neplatite si alte ilegalitați guvernamentale). 4 miliarde de euro, deficitul sistemului de pensii. 3 miliarde de euro, deficitul sistemului de sanatate.

In total, in 2013: minim…50 de miliarde de euro, fara de care Romania intra in incapacitate de plata! 10 miliarde? Cand am auzit asta, mi-am dat seama cat de rupți de realitate sunt dobitocii din USL.

Ei s-au speriat de dezastrul pe care l-au vazut: dar ce-au vazut ei, este doar varful aisbergului!

Dar de ce atatea imprumuturi? Romania nu mai are banii ei?

Ei, uite ca nu! Clasa politica a reușit sa faca praf firmele private, care țineau in spate bugetul: cu impozite uriașe, cu CAS-uri, cu mariri aberante de pensii si salarii pentru bugetari. Adica exact pentru romanii care nu produceau nici un ban (dar votau!).

Așa ca firmele private au parasit Romania in masa (vezi Ponta, te implor, crește-ne taxele! ):

In primele 10 luni din 2012, au plecat din Romania 4.681 de firme cu capital strain. Capital social pierdut: aproape 500 de milioane de euro.

In schimb, au venit in Romania 5.179 de firme (deci mai multe), dar cu un capital social de numai…23 de milioane de euro. Praful de pe toba!

Statul socialist creat de Ion Iliescu si de Securitate in 1990, se prabușește acum in 2012. Cand la putere este tot gașca lui Ion Iliescu. Pai, istoria e dreapta: cum si-au așternut, așa vor dormi.

Lupte de strada? Evident! Sange? Evident! Guvern linșat? Evident!

Prabușirea Romaniei, pur si simplu nu mai poate fi evitata. Nu este o previziune, ci un simplu calcul contabil. N-are treaba nici cu mayașii, nici cu Nostradamus: ci cu matematica de clasa a 4-a.

Cand tu caștigi 3 lei si cheltuiești 300, orice prost poate sa-ti spuna ce urmeaza: FALIMENTUL!

Dar comuniștii sunt așa de proști, ca nici acum nu-si dau seama ce i-a lovit.