Faceti cunostinta cu femeia care a inceput o miscare globala pentru a pune capat cancerului la varsta de 19 ani

Cand Julie Greenbaum avea 19 ani, mama ei a murit de cancer ovarian. Inspirata de mostenirea ei, ea a co-fondat FCancer, o organizatie care ajuta la sprijinirea celor afectati de cancer prin initiative, programe si cercetari digitale.

 Recent, ea a fuzionat cu organizatia lui Yael Cohen Braun. acelasi nume pentru un impact si mai mare – iar din 2009, FCancer a strans peste 1,25 milioane USD pentru a fi destinate cercetarii si instrumentelor digitale. Am luat-o din urma cu antreprenoarea in varsta de 24 de ani pentru a vorbi despre organizatia ei si despre cum va puteti alatura comunitatii.

Care este obiectivul final pentru FCancer?

„Fuck Cancer se concentreaza pe prevenire, depistare precoce si sprijinire a celor afectati de cancer. Schimbam si influentam spatiul cancerului prin imbunatatirea rezultatelor in sanatate prin initiative digitale, programe, evenimente si cercetari de ultima ora”.

Ce ai experimentat personal care te face sa mergi inainte?

„Faptul ca viata mamei mele a fost intrerupta este ceva care ma impinge sa merg mereu inainte si sa traiesc cea mai buna viata posibila. Intr-un fel, simt ca o pot lua cu mine in fiecare experienta, si in acest sens. energia si spiritul ei frumos vor trai mai departe.”

Care a fost cel mai memorabil moment in inceperea organizatiei?

„Au fost atat de multe momente incredibile de la inceputul acestei organizatii. Unul care iese in evidenta in mod special este atunci cand un om de afaceri anonim a egalat triplu donatia noastra la memorialul Sloan Kettering dupa evenimentul nostru de la New York. A fost un sentiment incredibil sa stiu ca oamenii au crezut in ceea ce faceam si am mers mai presus si dincolo pentru a ne sustine eforturile.”

Cea mai mare conceptie gresita despre cancer este ca nimic pozitiv nu poate proveni din aceasta boala.

Care este cea mai mare conceptie gresita despre cancer pe care ati invatat-o de-a lungul muncii dvs.?

„Cea mai mare conceptie gresita despre cancer este ca nimic pozitiv nu poate proveni din aceasta boala. Una dintre cele mai frumoase experiente pe care familia noastra le-a impartasit a fost simtirea dragostei si a legaturii care au luat viata cand mama mea se lupta cu cancerul ovarian. Intr-un fel, a adus familia noastra impreuna si am deschis relatii si o apropiere care nu s-a simtit inainte de diagnosticul ei. Speram sa oferim comunitatii de cancer un loc in care sa se simta sprijiniti prin evenimentele si programele noastre in persoana si initiativele digitale.”

Care este cea mai mare speranta a ta pentru organizatie?

„Vrem sa continuam sa cream cel mai mare impact posibil in spatiul cancerului, concentrandu-ne pe prevenire, depistare precoce si sprijin psihosocial. Vrem sa facem acest lucru furnizand programe uimitoare, cum ar fi viitorul nostru Hotel Ace cu First Descents si angajand comunitatea noastra pentru a le oferi. un loc sigur si unic pentru a va conecta cu ceilalti despre experienta lor de cancer. De asemenea, planuim cateva initiative mai mari care vor fi lansate la sfarsitul acestui an, inclusiv una care s-a concentrat pe vaccinul HPV.”

Care este singurul lucru pentru care esti cel mai entuziasmat?

„Un program de care suntem cu adevarat incantati se afla sub pilonul nostru psihosocial, First Descents (FD) si Fuck Cancer (FC) se unesc pentru a aduce prima experienta de acest fel in Palm Springs, CA, in onoarea mamei noastre spirituale cu gura marinara. Linda Gerard si sustinuta cu generozitate de oamenii amabili de la Ace Hotel Palm Springs. Acest weekend va oferi tinerilor adulti cu cancer oportunitatea de a se conecta cu ceilalti si de a dezvolta o retea de sprijin care va continua sa ofere ingrijirea psihosociala necesara pentru a prospera si a merge mai departe cu o atitudine pozitiva.”