Domnule Iohannis, cititi acest mesaj! Iata „hrana” mandatului dumneavoastra!

Grupul media Reporter Virtual a decis sa fie ecoul nemultumirii romanilor din Diaspora, dupa felul mizerabil, discriminatoriu si anticonstitutional in care au fost tratati cetatenii romani din afara tarii la votul pentru alegerea presedintelui Romaniei.

Pe masura ce zilele trec, descoperim tot  mai multe cazuri de onoare umana, de sacrificiu si de lupta pentru salvarea spiritului national. N-ar fi rau ca presedintele ales Klaus Iohannis sa aiba puterea de a parcurge cateva povesti de viata reala. Sunt suflete care nu-i vor cere niciodata nimic noului presedinte, doar sa continue curatenia inceputa de Traian Basescu si sabotata de patru ani incoace de presa mogulilor si de operatiunile PSD – cancerul democratiei romanesti. Sunt trairi pe viu scrise de cei care s-au repezit precum niste kamikaze pentru a-i da votul ca intr-o ultima suflare de viata democratica.

Vom relata constant despre acei oameni care si-ar fi sacrificat totul pentru a „muri” frumos pe 16 decembrie, dar care din fericire au inviat printr-un miracol al votului liber. O minune care invins tot sistemul malefic construit de cativa ani incoace de cativa „baieti destepti” ai banului public. Au invins un monstru, hranit borfas pe axa Antena 3-PSD – Romania TV, care avea ca unic scop ingroparea democratiei, salvarea penalilor, sugrumarea justitiei si a presei libere si continuarea afacerilor pe banii platitorilor de taxe si impozite. Vom fi alaturi de noul presedinte cata vreme va respecta crezul celor care au inghetat de frig pe strazile Europei pentru a-i da ultima resursa de munitie nevinovata in lupta cu acel monstru.

Vom avea grija sa afle de la noi despre cei care i-au fost credinciosi pana in ultima clipa. Ii vom cunoaste si ii vom face auziti pe cei care merita toate eforturile noastre. Azi, cedez spatiul de mai jos unei doamne din Italia, al carei nume ramane doar intre mine si dumneai, deocamdata, si care merita auzita de cei care vor conduce destinele Romaniei pe viitor. Mi-a scris in ziua alegerilor pentru a-mi multumi ca nu i-am uitat si ca am avut bucuria de a scrie ceva despre ei.

Cuvintele sale spun multe. Si trebuie folosite drept combustibil emotional pentru a duce mai departe schimbarile politice dorite de Generatia Facebook si de toti cei care nu mai cred in actuala clasa politica. Cititi, domnule Iohannis, si hraniti-va sufletul cu astfel de povesti! Poate, candva, veti scrie o noua carte, cu ei, eroii din Romania Tacuta, cei care v-au saltat pe brate sa-i reprezentati. Sa le si sa ne dati o noua sansa. Sunt istorisiri curate, neatinse de virusul manipularii mediatice care a intoxicat Romania ultimilor ani. Va vor ajuta si ne vor ajuta pe toti sa crestem ca natiune, ca oameni, ca spirit. Cititi, deci, domnule Iohannis, si luati aminte cine sunt cei care v-au trimis la Cotroceni:

Laurentiu, buna seara.Am 55 de ani si locuiesc in Italia de 11 ani. Sant o femeie destul de bolnava, dar as vrea sa mai stau totusi aici, pentru ca in Romania am 3 copii si 6 nepoti. Aici pot sa-ti spun ca santem cu adevarat slugi. Nu are rost sa-ti dau amanunte. Este adevarat, primim bani, dar nici pe departe ceea ce ar trebui. Am foarte multi prieteni si rude aici. Eu stau in Bologna, dar am prieteni in toata Italia si in multe alte tari cu care binenteles ca vorbim in fiecare saptamana. 90 la suta dintre noi avem DG sau Dolce. Santem la curent cu absolut tot ce se petrece in tara. Cu totii stim cum se traieste acolo.Pentru ei santem pe aici, inclusiv pentru bunicii nostri.

Asa ca am vazut cu totii ce au facut cu popii, cu bisericile si asta a pus bomboana pe coliva: pachetelele, ulei zahar si ce a mai fost.Tot ce am vazut la televizor ne-a dat foc cel mai mult si asa am inceput sa vorbim intre noi pe telefon sau pe Facebook. Aici, la Bologna, avem o sala de discoteca unde ne vedem in fiecare duminica. O duminica inainte de turul 2 m-am dus, pentru ca voiam sa stiu daca mergem impreuna.Pot sa spun ca sant mandra de mine. Eu am convins foarte foarte multi sa vina la vot. Am ajuns acolo la 11, trebuia sa lucrez pana la 1. Erau cam 1.000 de persoane, am votat la 7 si jumatate, dar iti spun sincer ca de atunci nici macar nu am iesit din casa, atat sant de bolnava Nu pot merge pe picioare din cauza spatelui, soldurilor si genunchilor.

Dar nu face nimic, ma alin cu gandul ca am votat si am mare speranta ca se va face ceva bun. Nu stiam nimic de Johannis, dar am intrat pe YouTube si am aflat toata viata lui. Nu vreau sa te plictisesc, dar sa stii ca citind randurile tale plangeam si tremuram. Foarte mult imi doresc pentru nepotii mei si pentru toti tinerii Romaniei sa iasa ceva bun din asta.M-am dus la vot si am convins atatea persoane pentru voi si pentru noi. Noapte buna, Laurentiu.