Cum se consulta lista Bursei Publice Unice de Ocuparea Fortei de Munca a Junta de Andalucia?

Bursa unica comuna a fortei de munca din Junta de Andalucia publica lista profilurilor admise sau neadmise pentru a fi angajate temporar in diferitele categorii profesionale pe care le cuprinde.

Fie ca ati fost unul dintre solicitantii pentru cel mai recent apel sau daca sunteti interesat sa aflati mai multe despre oportunitatile temporare oferite de Bursa unica comuna a fortei de munca din Junta de Andalucia, aceste informatii sunt de mare valoare.

In acest articol, va vom invata pas cu pas cum sa va consultati rezultatul in procesul de selectie. 

Ce este Bursa Comuna de Valori Junta de Andalucia?

Bursa Comuna de Valori Andaluza este mecanismul pus in aplicare de Ministerul Presedintiei, Administratiilor Publice si Internelor prin Secretariatul General al Administratiei Publice pentru a pune ordine in angajarea personalului temporar pentru CA.

Categoriile profesionale incluse in lista Bursei Publice Unice de Ocuparea Fortei de Munca a Junta de Andalucia 

Prin aceasta banca de locuri de munca se pot accesa aproximativ 41 de categorii impartite in cinci grupe fundamentale. Posibilele roluri de ocupat la locul de munca, formeaza un total de 76 de profiluri, care sunt clasificate dupa cum urmeaza:

 • Grupa I: medic, pedagog, psiholog si tehnician in Stiinte ale Informatiei.
 • Grupa II: absolvent in Asistenta Sociala si Asistenta Medicala, educator, educator de Centre Sociale, educator copil, kinetoterapeut si monitor ocupational.
 • Grupa a III-a: analist de laborator, sofer sau mecanic, corector, sef bucatarie, sef depozit, sef servicii tehnice si intretinere, monitor scolar, ofiter de prima clasa, personal interpretare si informare, personal operator de protectie civila si telecomunicatii, personal tehnic de servicii in centre, personal tehnic in integrare sociala, personal tehnic in integrare socio-culturala, tehnician superior in educatia timpurie si personal tehnic in interpretarea limbajului semnelor.
 • Grupa IV: asistent autopsie, asistent bucatarie, asistent asistenta medicala, asistent institutie culturala, asistent laborator, asistent serviciu centru, sofer, monitor sportiv si ofiter secundar de meserii.
 • Grupa V: asistent sanitar, personal de curatenie si cazare, personal asistent restaurant, personal de meserii si personal de servicii generale. 

Cum se consulta lista Bursei Unice Comune de Valori? 

Pentru a consulta lista celor admisi si neadmisi la Bursa Publica Unica de Munca a Fortei de Munca a Junta Andaluza, este esential sa urmati pasii enumerati mai jos: 

 • Intrati pe portalul oficial al Junta de Andalucia, in sectiunea sa pentru angajatii publici.
 • Odata inauntru, pozitionati cursorul pe butonul „Procese selective” si asteptati ca meniul categoriilor si optiunilor disponibile sa fie afisat: 
 • Faceti clic pe optiunea „Common Single Bag” :
 • Odata inauntru, trebuie sa faceti clic pe sectiunea „2020” a Bursei Unice de Valori.
 • In acest moment se poate vedea numarul total de documente care includ lista admisi (si neadmisi) fiecarei categorii sau grupe de personal profesionist pentru angajare publica in Bursa Unica Comuna a anului 2020.
 • Daca doriti sa vedeti in detaliu toate informatiile, trebuie doar sa faceti clic pe rezolutia listei de admisi si neadmisi (cu justificarea motivelor de inadmisibilitate) corespunzatoare cazului dumneavoastra; Se va deschide o fereastra in care puteti vedea fiecare punct in format PDF, acolo trebuie sa cautati numele, prenumele si ID-ul dvs.

Speram ca aceste informatii v-au fost foarte utile si va vor economisi mult timp in aceasta procedura simpla.