Crina Abrudan, la 30 de ani!

Una dintre frumoasele prezentatoare ale stirilor sportive de la Observatorul Antenei 1, Crina Abrudan, a implinit de curand 30 de ani. Mai precis, pe 17 ianuarie. O varsta minunata si o aniversare… ca-n povesti

De ce ca-n basme? Ne povesteste chiar sarbatorita: „Ziua mea a fost una foarte frumoasa. Pot sa spun ca, anul acesta, ziua mea a durat trei zile. A inceput cu o zi inainte si s-a terminat o zi dupa, cu o mica petrecere la care mi-am invitat prietenii si colegii foarte apropiati si au venit la mine si parintii mei. Am primit foarte multe cadouri, bijuterii, parfumuri, articole vestimentare si o gramada de flori. Mi-a placut sa ma trezesc diminetile urmatoare intr-o casa plina cu flori. Ma simt foarte bine la 30 de ani!” Inainte de a implini aceasta frumoasa varsta, Crina a pasit in noul an cu multe ganduri de bine.

Considera ca ar fi multe de imbunatatit, atat in viata particulara, cat si in cea profesionala. Dar nu vrea sa forteze nota, cel putin pe plan profesional: „Eu, cu mine insami, sunt foarte critica si foarte rar multumita de ceea ce fac si de ceea ce realizez, asa ca vreau intotdeauna mai mult si vreau intotdeauna sa fac totul mai bine. Deocamdata mi-e bine la pupitrul stirilor din sport ale Antenei 1 si-mi place ceea ce fac. Nu m-am gandit ce-mi doresc pe viitor. Cand va veni momentul, voi vedea, cert e faptul ca imi doresc sa-mi continui munca in televiziune”.

Fata tatei cea iubita

Poate te intrebi, daca afli ca are studii de stiinte politice, iar tatal ei este actor, cum a ajuns Crina sa prezinte tocmai noutati din sport, un domeniu cu totul nou pentru ea. Drumul a fost lung. A inceput cu munca in radio, apoi la Antena 1 Oradea. Si-a continuat cariera de jurnalist la departamentul de stiri al Antenei 1, iar in urma cu un an si jumatate a venit propunerea de a prezenta stirile sportive. A acceptat-o pe loc si se bucura ca a facut asta. Practic, a pornit de la zero si cu munca in radio, si cu activitatea la Antena 1 Oradea. Mutarea la Bucuresti a insemnat pentru ea o schimbare majora, chiar daca era vorba tot de televiziune. Spune ca nu avea de ce s-o sperie faptul ca incepea sa lucreze in departamentul sport, chiar daca pasea din nou pe un teren necunoscut.

Aparea pe sticla si asta insemna si mai mult decat facuse pana atunci. Trebuia sa „imprumute” cate ceva din talentele tatalui ei, „singurul actor care n-a dezamagit-o niciodata”, dupa cum declara Crina. Numai ca parintele ei, in loc s-o critice, o incurajeaza ori de cate ori are ocazia, semn ca fiica ii calca pe urme intr-o meserie in care trebuie sa fie si putin… actrita. Iar Crina nu duce lipsa de charisma, care o „trece dincolo de micul ecran”. Camera de filmat pur si simplu o iubeste! Si oamenii care o recunosc pe strada o iubesc. Oricum, proportia celor care sunt amabili e mai mare decat a rautaciosilor. Cu gandul (inca) la veselele sarbatori de iarna, pe care le-a petrecut la Bucuresti si Oradea, alaturi de parinti si prieteni, Crina priveste spre vacanta de vara, pe care-o vede neaparat la mare.