Cred barbatii in ghicitoare sau horoscop?

Se spune ca, in general, femeile sunt cele care cauta sa afle ce le pregateste viitorul. Dar oare nu sunt si barbatii la fel de curiosi? Nu exista niciun reprezentant al sexului puternic care sa fi apelat macar la ghicitul in cafea?

Citesc horoscopul in fiecare zi, afirma Mihai Traistariu. El crede ca viitorul lui sta scris in stele si ca un bun astrolog poate deslusi fara probleme misterele ascunse de astre. A incercat din curiozitate si cititul in carti, dar ceea ce i-a fost prezis nu s-a adeverit nici pana acum. Sa fi citit Mihai in stele de succesul ce avea sa vina la Eurovision?

Pepe este o fire realista care, inainte sa creada in ceva sau pe cineva, verifica totul. Nu crede sub nicio forma in ghicitoare, vrajitoare sau spiritism. Nu l-a pasionat niciodata acest domeniu. Recunoste insa ca, din cand in cand, isi mai citeste horoscopul. Citesc horoscopul, dar niciodata nu ma ghidez dupa el.

Daca iti imaginai ca Dan Helciug nu s-ar fi dus in ruptul capului la ghicitoare, te-ai inselat. Ii considera pe cei cu acest har niste oameni foarte speciali. Dar, din pacate, adevaratii ghicitori sunt foarte putini, restul sunt doar sarlatani, crede el. Am fost de multe ori sa mi se ghiceasca in cafea, ne dezvaluie cantaretul. Mai mult, ghicitoarea era una foarte talenta, iar ceea ce i-a prevestit lui Dan s-a adeverit in proportie de 90%. Pe doamna care imi citeste in cafea o cunosc de mult, pentru ca este o prietena de familie. Prima data mi-a ghicit cand eram in facultate. Eu eram la psihologie, iar ea mi-a spus ca am sa ma mut la o alta facultate. Un an mai tarziu eram student la actorie. Tot mai de mult mi-a spus ca primul meu copil va fi baiat. Surpriza, in curand voi fi fericitul tata al unui baietel!

Nici solistul de la Voltaj nu crede in vrajitoare. Calin recunoaste ca exista, poate, oameni care au puteri paranormale, dar el nu a avut nicio experienta care sa-l convinga de existenta lor. Nici in horoscop nu ar fi crezut, dar a trecut printr-o experienta ce l-a facut sa creada in ce spun stelele. Nu credeam in horoscop, dar am cunoscut mai de mult pe cineva care doar m-a privit in ochi si dupa aceea mi-a zis ce zodie sunt. Era pentru prima data cand ma intalneam cu acea persoana. Mi-a spus ca sunt in zodia Gemenilor, dar nu stia nici macar cum ma cheama. Asa am ajuns sa-mi citesc horoscopul in fiecare zi si sa constat uneori ca ceea ce scrie acolo este adevarat.