Constiinta de carcotas

N-as vrea sa fiu nicio secunda in locul lui Huidu si Gainusa, nici in viata de toate zilele, dar in mod special acum, in ziua cand s-a anuntat decesul fulgerator al lui Ralu Filip, din cauza unui infarct. Omul nu avusese probleme cardiace vreodata si asta ar trebui sa-i puna pe ganduri pe cei doi justitiari de cartier, care i-au inchinat o emisiune speciala presedintelui CNA, pentru ca a avut tupeul sa amendeze Prima TV cu 100 milioane lei, in urma cu cateva saptamani.

Nu va sti nimeni niciodata in ce masura l-a amarat pe Ralu Filip emisiunea Carcotasilor, dar Huidu si Gainusa ar trebui sa-si cam puna intrebari privind o eventuala contributie la oprirea inimii celui pe care l-au luat in vizor. Sa spunem lucrurilor pe sleau: emisiunea celor doi de pe Prima TV este o batjocura la adresa prezentatorilor TV. Este omeneste sa gresesti, vedetele sau reporterii se mai incurca uneori, iar cei doi ii fac de ras saptamanal, desi niciunul dintre carcotasi nu e in stare sa faca emisiuni de televiziune in direct. Huidu si Gainusa isi inregistreaza emisiunea marti si o dau miercuri pe post. Cei care doresc o mostra de balbe a la carcotasi nu trebuie decat sa deschida radioul dimineata si sa le asculte emisiunea: nu exista dimineata in care Huidu sa nu stalceasca niste cuvinte, sa le sara atunci cand citeste horoscopul sau chiar sa nu le poata pronunta.

Pana sa-l intalneasca pe colegul Gainusa, Huidu a fost zburatacit de la ANTENA 1, unde incerca sa faca o emisiune, dar nu prea-i iesea. Audientele mici si lipsa de spontaneitate l-au lasat pe drumuri pe Serban, care a avut bafta sa-l intalneasca pe Gainusa, facatorul de texte. Atacurile repetate la adresa ANTENEI 1 au aceasta motivatie, pentru ca Huidu nu poate uita si nu poate ierta ca a fost dat afara. Mircea Badea este dusmanul lui cel mai de temut, pentru ca Mircea Badea a fost cel cu care a fost inlocuit.

Cum sa nu i se urce sangele in cap lui Serban cand il vede pe realizatorul emisiunii In gura presei? Prin simpla aparitie, Badea ii da migrene lui Huidu, pentru ca imediat isi aduce aminte ca faima pe care si-a capatat-o razand de altii se poate spulbera ca prin farmec, imediat ce telespectatorii se vor plictisi de acest format. Asta ca sa nu mai vorbim ca nici in prezent oamenii nu se dau in vant dupa Cronica Carcotasilor, tinand cont de audientele mediocre realizate.

Ce va face Huidu dupa Cronica carcotasilor? Probabil nimic, tinand cont ca nu a fost in stare sa prezinte nici o emisiune inregistrata, nu mai vorbim de direct. Vorbeam mai devreme de constiinta. Se pare insa ca Huidu si Gainusa nu-si prea pun probleme existentiale: in ziua mortii lui Ralu Filip, pe prima pagina a site-ului www.mykiss.ro trona mare urmatorul anunt: Miercuri (28 martie 07) Cronica Carcotasilor la Prima TV ! O emisiune amendata de CNA cu 10.000 lei noi (100.000.000 lei vechi) pentru… discriminare 🙂 O emisiune cu un invitat special in fund..alul emisiunii – Ralu Filip presedintele CNA :)).