Corina Chiriac nu se considera vedeta

Canta de cand se stie, cocheteaza neincetat cu televiziunea si este mai in forma ca niciodata.

Am aflat cateva din secretele Corinei si suntem gata sa le impartasim. Prezenta pe wikipedia, site-ul enciclopedic de pe Internet, Corina Chiriac are una dintre cele mai lungi pagini web. Corina insa nu pare impresionata de cifre. Atunci cand iti vorbeste, o face atat de deschis, incat ai senzatia ca ea te stie de mult. Nu se considera vedeta, desi numele ei poate fi oricand un brand numai bun de inregistrat la OSIM. Peisajul atat de colorat al showbiz-ului romnesc parca nu i se potriveste. Corina refuza aparitiile mondene, se duce doar acolo unde stie ca are ceva concret de facut. Mai precis, vrea sa cante. Eventual, accepta sa mai prezinte cate un eveniment.

Aici e locul ei

S-a casatorit cu un om de afaceri si s-a stabilit in America pentru o vreme. Dar se pare ca, aici, in Romania, e locul ei. Chiar daca nu are mereu parte de tratamentul pe care-l merita. Pe mine, una, nu ma ating cu adevarat problemele existente in aceasta lume in care nu prea functioneaza lucrurile. Am refuzat sa fac emisiuni de televiziune care am simtit ca nu ma reprezinta. Dar asta nu inseamna ca nu mi-e dor de profesionalismul de pe vremuri, cel cu care m-au invatat adevaratii facatori de productii TV. Corina nici macar nu vrea sa-si exprime pe de-a-ntregul dezamagirea, dar prietenii ei stiu ca e usor de ranit. Cu ajutorul lor, cantareata a reusit sa treaca peste momentele grele. Si iat-o acum, infloritoare, cu aparitii care uimesc pe toata lumea.

Corina Chiriac a slabit foarte mult, urmand diete personalizate si un regim de viata usor de teoretizat, greu de urmat: Nu trebuie sa mananci mult, e nevoie de multa vointa. Nu cred ca pot veni eu cu noutati, secretul este continua vointa. Regimuri disociate, miscare organizata, fara nopti pierdute, seninatate si tone de legume si fructe. Sa fie acestea o reteta? Corina spune ca secretul e undeva in fiecare persoana care vrea cu adevarat sa slabeasca. Refuza din start solutiile extreme, cele la care au apelat cateva vedete. Chirurgia plastica o fi o minune moderna, dar e preferabil sa stai departe de ea. Cand avem la dispozitie natura, nu e pacat sa nu ne folosim de ea?

Corina mosteneste talentul muzical de la mama sa, Eliza Chiriac, si sensibilitatea artistica de la tata, compozitorul Mircea Chiriac. Pastreaza si acum casuta mica, dar frumoasa si plina de amintiri in care a copilarit. Nu vrea sa i se citeasca pe chip niciun fel de slabiciune, dar ii simti imediat tremurul din voce atunci cand vorbeste despre parinti. Corina inca traieste pe Strada Sperantei, la parter.

Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar in conditiile instiintarii redactiei Felicia.

» Adauga comentariul tau!» Vezi comentarii!