Confidentialitatea ca un avantaj atunci cand cautati un avocat online

Tehnologia a fost mult timp un catalizator pentru schimbare, ajutand companiile sa creasca productivitatea si sa adopte modele de afaceri mai competitive, lasand in urma modelele traditionale. In cadrul companiei juridice, „birourile virtuale” redefinesc modul in care functioneaza consultanta juridica si serviciile pe care le ofera.

Vezi aici mai multe informatii despre rezolvarea problemelor juridice prin intermediul consultantei online.

Birourile avocatilor trebuie sa aiba o prezenta pe internet pentru un viitor de succes. De asemenea, trebuie sa ofere optiunea de a-si oferi serviciile juridice intr-un mod cuprinzator prin intermediul retelei.

Un serviciu de consultanta online, deschide usa pentru a obtine noi clienti si aduce multe avantaje evidente, dar si altele, care nu sunt atat de evidente. Vorbim despre cazuri in care persoanele care consulta un avocat cauta o intimitate, o confidentialitate, o discretie deosebita.

Aceste servicii de consultanta juridica ofera un motor de cautare pentru avocati care va permite sa gasiti cu usurinta cel mai bun profesionist in functie de caracteristicile fiecarui caz. Puteti selecta criterii precum distanta, specialitatea, limba, pretul, locatia etc. De asemenea, clientul poate cauta direct dupa numele avocatului.

Clientul si avocatul pot purta conversatii private. Prin chat intern sau videoconferinta fara inregistrarea unui apel telefonic sau a unei vizite la birou.

Pe aceste platforme de consultanta juridica exista un sistem de mesagerie online pentru a trimite intrebari, indoieli sau a schimba tot felul de informatii direct si complet in siguranta. Toate conversatiile dintre avocat si client vor fi pastrate confidentiale.

Aveti nevoie doar de un telefon mobil sau de un computer cu camera pentru a putea vorbi prin videoconferinta.

Clientii pot semna digital prin computer sau mobil fara a instala nimic.

Confidentialitatea, intimitatea, discretia si securitatea sunt avantaje care fac diferenta pentru avocati. Aceste valori au fost intotdeauna asociate cu munca lor, dar biroul online deschide o noua optiune pentru clientii lor.

Comunicarea cu clientul. Se poate parea ca avocatii online nu se mai intalnesc cu clientii in persoana si furnizeaza servicii doar (limitat in domeniu) printr-un portal online. Desi este adevarat ca avocatii virtuali nu au un birou care sa deserveasca clientii, ei au tehnologia de a-si oferi serviciile, adesea mai eficient decat firmele de avocatura traditionale si, de asemenea, se bucura de mai mult timp pentru a comunica cu clientii lor si pentru a le oferi acestora reprezentare legala deplina. Pentru avocatii care lucreaza in conditii traditionale, uneori este dificil pentru ei sa gaseasca timpul pentru a vorbi cu clientii dincolo de e-mailuri si apeluri telefonice. In comparatie, avocatii virtuali au mai multa flexibilitate in timpul zilei de lucru pentru a intalni clientii intr-un cadru mai placut si pentru a se incadra in programul lor, pentru a crea relatii mai puternice. Toate acestea se traduc prin servicii de calitate superioara pentru clienti.

Putem contacta avocati online din orice locatie, indiferent unde o facem, de pe mobil sau de pe computerul nostru, din Romania sau din strainatate. Nici macar nu trebuie sa cheltuim bani, deoarece trimiterea unui e-mail este gratuita si nici un apel telefonic nu ne va rupe economia. Comunicarea se face direct, rapid si in siguranta.