INS a anunțat triumfator: Romania a intrecut Franța! Hahaha…

Si nu numai ca a ieșit din criza: ba, cica, avem si o creștere economica:

“Produsul intern brut in trimestrul IV 2012 a fost, in termeni reali, mai mare cu 0,2% comparativ cu trimestrul III 2012″.

Analiștii de partid s-au grabit sa anunțe: gata, Romania a ajuns in “fruncea” Europii! Amarații de miniștri francezi, vai de capul lor, se plang ca Statul e in faliment. Germania anunța si ea ca a intrat in recesiune: in timp ce noi, romanii, o ducem intr-o fericire! Ii scuipam pe toți in cap, de la inalțimea economiei noastre mioritice!

Ar fi de ras, daca n-ar fi de plans!

Nu e prima ieșire din criza a Romaniei: ci a doua.

Romania a mai ieșit odata din criza! In octombrie 2010, un imbecil sinistru, Gheorghe Pogea (pus de PDL ministrul Finanțelor), a anunțat exact la fel: conform datelor INS, Romania a ieșit din criza.

Din pacate, madam Criza n-a fost de aceeași parere. Ea se simte foarte bine in Romania, așa ca a decis sa ramana, in ciuda analizelor economice savante ale Institutului National de Statistica. Așa ca PDL-ul s-a facut de ras, iar romanii au dat cu el de pamant la alegeri: cum si merita!

Acum Ponta face exact la fel: dovada ca intre PDL si USL nu este absolut nici o diferența. De fapt, si PDL si USL, au invațat sa minta de la tatal lor: Partidul Comunist Roman. La fel zicea si Ceaușescu: ca Romania o duce formidabil, ca suntem mai tari ca americanii….cand de fapt, era vai de curul nostru!

Daca nu e criza, de ce nu platești salariile, Ponta?

Hai sa revenim cu picioarele pe pamant. Iar pe pamant, mai precis la Oltchim, 20 de oameni au intrat ieri in greva foamei, ca statul nu mai le-a mai platit salariile de 2 luni! De ce? Ca nu mai are bani!

Si nu sunt singurii. De peste tot din tara, vin știri despre proteste ale angajaților statului, cu salarii intarziate.

Cum iți explici asta, nene Ponta? Daca ii dadeai afara, pe fata si cinstit, pe motiv de ineficienta, te susțineam! E normal sa concediezi un angajat care nu-ti aduce bani. Dar nu e normal sa ai cu el un contract – si sa nu-ti respecți contractul!

Daca nu e criza, ce scuza ai?

USL si-a pregatit singura bomba sociala. Si tot singura aprinde fitilul!

In capitalism, contractul e mai important chiar decat legea. Pentru un comunist ca Ponta insa, contractul e nimica toata. Pentru comuniști, nu conteaza decat cacatul pe care-l mananca ei, despre”viitorul luminos” al Romaniei.

Numai ca oamenii de la Oltchim n-au chef sa manance cacat, nene Ponta! Si n-au cum sa manance nici statisticile INS-ului. Ei nu sunt ca tine; ei vor mancare. Iar mancarea costa! Așa ca ar fi bine sa le dai banii: ca altfel te trezești ca vin peste tine, in piața Victoriei. Si n-or sa vina cu hartii, ci cu topoare. Si daca nu te gasesc la palat, nici o problema, or sa te caute acasa.

Ai fi putut sa eviți o explozie sociala, nene Ponta, daca erai puțin mai sincer cu poporul roman. Dar se pare ca voua va place prea mult gustul rahatului. Asta e! N-o sa va plang de mila, cand o sa fiți haituiți pe strazi si spanzurați de stalpii de curent.

Ce-si face omul cu mana lui, se cheama lucru manual.

Nota: toate invitațiile la congresul de inființare al Mișcarii Antitaxe au fost deja trimise pe mail. Daca mai e cineva care inca nu a primit mail-ul (dar a dat banii), sa trimita pana vineri copie dupa buletin si dovada plații, pe [email protected] Congresul are loc sambata, 16 februarie.