Cele mai bune 5 programe de editare a jocurilor

Editarea unui videoclip de joc este la fel de importanta ca si editarea oricarui alt videoclip. Nimeni nu vrea sa-si incarce continutul care pare needitat. Prin urmare, pentru a incarca un videoclip de calitate pe YouTube, Vimeo sau orice alta platforma similara, acesta trebuie editat corespunzator. Pentru a edita videoclipuri de jocuri, utilizatorii au nevoie de software de editare de jocuri de incredere.

Desi exista multe dintre aceste programe disponibile online, poate fi totusi dificil sa-l gasesti pe cel potrivit. Pentru editare de calitate, utilizatorii au nevoie de un software de editare a jocurilor de calitate profesionala, care este incarcat cu functii. Iata o lista rapida cu unele dintre cele mai bune software de editare a jocurilor, bazate pe caracteristicile, eficienta si utilitatea lor.

Cuprins

 • Cel mai bun software de editare a jocurilor din 2019
  • Blender
  • Filmora Video Editor pentru Windows
  • Windows Movie Maker
  • Filmare
  • Editor video AVS
Blender

Blender, asa cum se spune, ofera utilizatorilor libertate de creatie cu videoclipurile lor de joc. Acesta este un software de editor de jocuri gratuit, dar puternic, care include o multime de functii. Software-ul acopera toate caracteristicile care sunt utile pentru animatori, imprimare 3D, efecte vizuale, dezvoltatori de jocuri etc. Pe langa faptul ca ofera instrumente pentru animatie, modelare, simulare, efecte vizuale, creare de jocuri etc., ofera si o gama de baza de instrumente foarte puternice pentru editare video.

Software-ul ajuta utilizatorii sa desfasoare activitati de baza, cum ar fi taierea si imbinare video, precum si sarcini complexe precum mascarea video. Previzualizari live, afisare histograma, mixare audio, control al vitezei, adaugare de videoclipuri, imagini, sunet, efecte etc. sunt cateva dintre principalele sale caracteristici.

Filmora Video Editor pentru Windows

Filmora de la iSkysoft este un software remarcabil de editare video, care este util in special pentru jucatori. Vine cu instrumentele de editare traditionale si de ultima ora. Software-ul este foarte popular pentru editorul sau video puternic, care permite utilizatorilor sa personalizeze videoclipurile de jocuri.

Programul ajuta utilizatorii sa creeze unele dintre clipurile video uimitoare folosind filtre, efecte si machete speciale. In plus, include si sabloane standard, tranzitii, efecte sonore uimitoare si multe altele. In plus, functioneaza cu diferite formate de fisiere si ofera securitatea generarii de continut de jocuri video de inalta calitate.

Windows Movie Maker

este un software puternic de editare video care permite utilizatorilor sa creeze filme din muzica, imagini si clipuri video. Ofera cateva functii elementare, cum ar fi taierea videoclipurilor, inserarea muzicii de fundal sau a titlurilor de text, precum si altele mai avansate, cum ar fi filtrele de imagine si efectele de tranzitie.

Este cea mai simpla, mai puternica si mai rentabila aplicatie de editare video si realizarea de filme de pe piata. Unele dintre caracteristicile sale semnificative sunt:

 • Creati filme din imagini si clipuri video
 • Optiuni pentru a decupa, roti, alatura clipuri video
 • adaugati si editati muzica de fundal folosind melodii incorporate
 • Accepta majoritatea formatelor media majore precum mp4, wmv, mkv, mov, avi, mpeg, mpg, mts, jpg, png, gif, mp3, m4a si wav.
 • Crearea de pan-zoom animat pentru fotografiile statice
 • O gama larga de filtre foto imbunatatite
 • Peste 30 de efecte de tranzitie pentru fotografii si videoclipuri si fonturi la moda pentru subtitrari
 • Ofera calitate video HD

Adaugarea de diapozitive de titlu, subtitrari de text pe imagini, taierea clipurilor audio sau efecte de fade in/out sunt cateva dintre celelalte caracteristici importante ale sale.

Filmare

Pentru cei care cauta cel mai bun software de editare a jocurilor, Shotcut ofera toate caracteristicile unei aplicatii grozave. Dispune de o interfata rafinata si personalizabila, care este perfecta atat pentru incepatori, cat si pentru profesionisti.

Ce este mai mult? Utilizatorii pot chiar exporta videoclipuri de joc in 4K. Datorita panourilor care pot fi andocate si care pot fi deconectate, care au ca rezultat o interfata de utilizator receptiva.

De la filtre video dinamice, cum ar fi corectia culorilor, difuzia etc. chiar pana la urmarirea modurilor de compozitie precum pitch HSL, suprapunere, diferenta etc., software-ul are multe de oferit. De asemenea, utilizatorii pot profita de diferite filtre audio, cum ar fi Downmix, Pan, Delay etc. pentru un efect sporit.

Editor video AVS

Editorul video AVS face tot ce face orice alt editor de jocuri, cum ar fi editarea si crearea de videoclipuri cu efecte vizuale si sonore. Dar difera de celelalte prin functionalitatile sale bogate si calitatea video. Are o interfata simpla si receptiva, care permite utilizatorilor sa realizeze videoclipuri fara efort.

Este un instrument neliniar, in care scenele vin intr-o secventa liniara si intr-o anumita ordine. Programul permite ca obiectele focalizate sa fie pozitionate oriunde pe cronologia si sa fie de orice dimensiune. In plus, vine si cu instrumente de conversie audio si video care ajuta la convertirea fisierelor in diferite formate.

Ce este mai mult? De asemenea, permite utilizatorilor sa inscriptioneze si sa creeze cu usurinta DVD-uri cu videoclipuri folosind un instrument de ardere a discurilor incorporat.

Efectele vizuale si audio, mascarea, precizia sub-pixeli sau modurile de amestecare sunt cateva dintre caracteristicile sale semnificative.

Concluzie

Acestea sunt unele dintre cele mai bune software-uri de editare a jocurilor care nu sunt doar usor de utilizat, dar ofera si performante solide. Editarea este cruciala si nimeni nu ar dori sa faca compromisuri cu privire la calitatea finala a videoclipului. Prin urmare, selectati editorul video care poate imbunatati calitatea generala a continutului video al jocului dvs.