Cele 4 suite din Arcana Minora. Care sunt semnificatiile

Interpretările cărților de tarot sunt inerente în sensurile cărților din Arcana Majoră și Arcana Minoră. Cele 56 de cărți Arcana Minor din pachetul de cărți de tarot sunt împărțite în 4 categorii – Pentacole, Cupe, Săbii și Baghete. Ele reprezintă energia, emoțiile și activitățile vieții noastre de zi cu zi. Dacă doriți să aflați mai multe despre cărțile de tarot, citiți ghidul nostru cuprinzător de tarot Major Arcana.

Cupe

Categoria de cărți de tarot al cupelor este cel mai adesea asociat cu sentimente și emoții, ne spun specialistii de pe https://tarot.ro/ . Acest lucru este asociat cu trăsături pozitive, cum ar fi afectuos, grijuliu, blând, grațios și răbdător. Pe partea negativă, trăsături precum fragil, introvertit, leneș și supraemoțional se reflectă asupra acestei categorii. Se spune că face parte din elementul apă și este legat de semne astrologice precum Rac, Scorpion și Pești. În cursul citirii tarot, dacă apar cărți de cupe, acestea pot fi interpretate ca un val puternic de sentimente. De asemenea, sunt asociate cu emoții, abilități psihice și fantezie.

Dacă răspândirea este alcătuită în principal din cărți de tarot în cupe, atunci poate avea ca rezultat înflorirea unei noi relații sau prieteni pentru persoana interesată. Poate însemna chiar implicarea într-un proiect care te pasionează. Dacă cărțile cu cupe apar invers, aceasta poate însemna o tendință spre starea de spirit și emoții, cum ar fi furia, gelozia și tristețea. Dominanța cărților de tarot cu cupe inversate poate avea ca rezultat terminarea unei prietenii sau tensiune între familie și prieteni.

Pentacole (monede)

Categoria de cărți de tarot al Pentacolilor este de obicei asociata cu aspectul material al vieții celui care îl întreabă. Poate însemna că solicitantul este de încredere, condus, generos, harnic și practic. Pe partea mai întunecată, această carte de tarot are, de asemenea, trăsături negative, cum ar fi obsesiv, pesimist, rigid și fără compromisuri. Ca și Pământul, categoria Pentacolelor este despre abundență, sănătate, lux și bunuri materiale. Vă puteți baza pe aceasta categorie tarot online – arcana minora, dacă doriți să aflați mai multe despre averea unei persoane. 

În timpul citirii cărților de tarot, dacă apare categoria de monede, aceasta poate fi asociata cu finanțele, posesiunile, realizările, afacerile solicitantului. Într-o lectură mai profundă, poate reprezenta, de asemenea, calități intangibile, cum ar fi valorile și convingerile personale, precum și valoarea stimei de sine. Întrebarea obișnuită pe care o pun oamenii când monedele sunt dominante într-un spread este despre găsirea stabilității financiare. Această carte ar trebui interpretată ca fiind calea spre prosperitate și atingerea obiectivelor personale.

În sine, cartea de tarot cu monede nu trebuie să însemne bani. Este ceea ce apreciați cel mai mult în viața voastră pentru a vă ajuta să vă atingeți adevăratul destin. Dacă asul de monede apare invers, poate însemna pierderi materiale, dar mai mult decât atât valori compromise. De exemplu, poate însemna că solicitantul este copleșit de nevoia de a câștiga mai multe bogății. Poate semnifica nemulțumirea, ceea ce duce la materialism și lăcomie. Este vorba mai degrabă de creație, decât de căutarea temporară a entuziasmului.