Ce trebuie sa stii despre relatii interrasiale

Intalnirile interrasiale au devenit mai acceptate si este un lucru foarte frumos. Capacitatea de a reuni doua culturi si de a crea cu adevarat una noua este o oportunitate excelenta. In timp ce barbatii si femeile sunt diferiti ca mod de gandire, atunci mai adaugati si diferente de religie si cultura.

Cand iesiti din afara propriilor obiceiuri ale rasei sau ale culturii, veti vedea diferite lucruri si veti avea, de asemenea, ocazia sa demonstrati, atat binele, cat si raul acelei culturi. Spre exemplu, pe site-urile porno sunt adesea observate persoane de diferite rase care fac sex, asa cum ar fi columbiece sexy si barbati afro-americani. Mai multe videoclipuri care demonstreaza relatiile interrasiale le gasiti dand clik aici. Iata cum pot functiona relatiile cu persoane de alte etnii.

Relatii interrasiale – Renunta la atitudinea macho

O relatie este un parteneriat care ar trebui sa fie de 50/50. In cultura latino, multe persoane au crescut intr-o cultura in care barbatul domina relatia, deciziile si tot ceea ce reprezinta relatia. Asta nu numai ca nu functioneaza cu femei care nu sunt latine, dar femeile latine sunt astazi mult mai diferite decat mamele si bunicile lor. 

Nu conteaza ce a facut sau face tatal, unchiul, bunicul sau prietenul tau. Asta nu ar trebui sa dicteze cum iti tratezi partenerul/partenera. Realitatea este ca dominarea masculina in relatie nu face parte doar din cultura latina. Toti barbatii trebuie sa accepte ca a fi ,,dominant” in relatia ta nu este ceea ce face ca lucrurile sa functioneze.

De asemenea, nu trebuie sa impresionati sau sa le aratati prietenilor ca sunteti ,,barbatul” din relatie. Amintiti-va, fata cu care va intalniti provine dintr-un fundal complet diferit si doar pentru ca ati vazut anumite lucruri facute intr-un fel nu inseamna ca va functiona pentru voi. 

Relatii interrasiale – Alcoolul cu masura

In diverse etnii se consuma mai mult sau mai putin alcool. In timp ce consumul de alcool afecteaza cele ami multe dintre relatii, in unele culturi acest obicei nu se practica doar la ocazii speciale. 

Latinii adora alcoolul, dar realitatea nu este doar ca este daunatoare pentru corpul tau, dar nu este minunata pentru relatia ta. Este absolut ok sa va distrati, dar cu masura si este ideal sa sarbatoriti atunci cand sunt ocazii speciale. 

Relatii interrasiale – Arta culinara a altor etnii

Daca va intalniti cu persoane de alte etnii, nu va asteptati sa manance la fel ca voi. Gustul mancarii, retetele si stilul de a gati sunt aproape ca niste amprente pentru orice cultura. Puteti incerca sa faceti schimb si sa descoperiti mancarea speciala a culturii specifice partenerului, dar acest lucru ar trebui sa fie ca o joaca, un fel de provocare si nu o obligatie. 

Relatii interrasiale – Cunoasteti aspectele culturale ale etniei

Spre exemplu, persoanele latine obisnuiesc sa se intalneasca adesea la fiecare final de saptamana cu membrii familiei si sa organizeze mese festive si sa se distreze. Trebuie sa aveti in vedere ca, daca va intalniti cu cineva in afara rasei si a culturii voastre, sunteti pe cale sa porniti intr-o calatorie diferita si sa aflati o multime de lucruri cu care nu sunteti obisnuit. De asemenea, este o oportunitate buna de a arata ca sunteti capabil sa va adaptati. Doar pentru ca sunteti diferiti nu inseamna ca nu puteti face parte din distractie sau sa incercati lucruri noi. Este absolut necesar sa-i prezentati partenerului aspectele legate de cultura voastra. 

Relatii interrasiale – Creati-va propria cultura

Intalnirea cu cineva dintr-o alta etnie, nu inseamna sa va lasati complet obiceiurile culturale in urma. Acestea te-au facut sa fii cine esti in prezent. Acelasi lucru este valabil si pentru persoana cu care te intalnesti. Este obositor sa incerci sa incorporezi totul singur din ambele culturi si sa incerci sa tii pasul cu tot ce se intampla, mai ales pe masura ce sarbatorile se apropie. Pe masura ce incepeti sa va intalniti mai mult si sa deveniti mai seriosi, este important sa va creati propria cultura si sa va conturati propriile obiceiuri culturale.