Ce vor femeile de la un barbat – 5 elemente cheie ca sa o cuceresti

Ce vor femeile de la un barbat? Poate parea o intrebare grea. Pana la urma, femeile sunt persoane misterioase – cine stie ce se intampla in mintea lor? Dar cand te cobori la ea si intrebi femeile ce vor cu adevarat de la barbatii din viata lor, nu este atat de complicat. 

In mod firesc, fiecare femeie este diferita si fiecare barbat este si el diferit, dar exista anumite lucruri inerente pe care femeile le doresc de la barbati, atunci cand se intalnesc cu barbati de pe www.femeisex.ro

Angajament 

Nu, acest lucru nu inseamna ca fiecare femeie singura doreste sa se casatoreasca si sa aiba copii cu fiecare barbat cu care se intalnesc. Cuvantul angajament a capatat o reputatie proasta, deoarece are o mare greutate, insa angajarea cu o alta persoana nu inseamna neaparat sa faci promisiuni pentru toata viata.

Angajamentul poate fi la fel de simplu ca a face o promisiune ca veti fi acolo pentru o alta persoana sau ca va doriti aceasta persoana in viata voastra. Majoritatea femeilor care intalnesc barbati si-ar dori aceasta promisiune, indiferent cat este de avansata relatia.

Incredere 

In mod similar, increderea este ceva pe care majoritatea oamenilor si-l doresc de la partenerul lor. Indiferent de relatie si cat de grava sau casual poate fi, femeile trebuie sa poata avea incredere in persoana cu care sunt impreuna. Increderea se extinde dincolo de o relatie romantica – pentru ca o femeie sa ceara incredere unui barbat este o nevoie de un nivel de baza, indiferent daca barbatul este tata, sef, frate, prieten sau chiar un sofer Uber. Nu este usor sa castigi increderea unei alte persoane, iar pentru femei, poate fi si mai greu. Pentru ca o femeie sa aiba incredere intr-un barbat este un lucru cu adevarat mare.

Relatii serioase 

Pot fi extrem de confuze din mai multe motive. Este greu sa fii deschis si sincer in ceea ce vrei, pentru ca, daca nu este ceea ce doreste cealalta persoana? Poate fi extrem de intimidant sa impartasesti cum te simti la inceputul unei relatii romantice si sa exprimi ca iti doresti orelatie serioasa.

Insa sinceritatea si o relatie serioasa sunt aspecte pe care si le doresc multe femei de la barbatul cu care se intalnesc si este direct legat de incredere. Daca un barbat incearca sa se eschiveze raspunzand la o intrebare, fiind neclar, este confuz si acest lucru trebuie de evitat. Este mult mai bine sa recunosti ceea ce nu stii sau sa te confrunti cu un adevar inconfortabil despre cum te simti. Femeia cu care te intalnesti te va respecta pentru asta si va avea incredere ca esti sincer si direct cu ea. 

Respect 

Nu exista nimic mai putin romantic si care sa induca mai multa anxietate decat sa simti ca persoana cu care te intalnesti are o lipsa de respect fata de tine. Femeile vor ca barbatii sa le respecte. Raspundeti la mesaje text, respectandu-va cuvantul, fiti deschisi si cinstiti, ascultati si raspundeti la ceea ce spune – toate aceste lucruri arata ca respectati femeia cu care sunteti. Indiferent daca sunteti sau nu intr-o relatie, respectul este ceva ce toata lumea isi doreste, are nevoie si merita sa simta respect.

Iubire 

Desigur, iubirea este ceva pe care toata lumea si-o doreste si de care are nevoie. Fiecare femeie vrea sa auda ,,te iubesc” de la toti cei cu care este se intalneste? Probabil ca nu. Dar sentimentul iubirii transcende acele doua mici cuvinte. Daca o femeie este indragostita atunci isi va dori sa simta tot ce inseamna dragostea. Pur si simplu admirati-o, faceti complimente si alintati-o pentru ca exprimarea sentimentelor de iubire nu se poate face prin doua cuvinte. Gesturile de afectiune sunt elementele cheie care vor cuceri orice femeie, chiar daca se intampla sa te indragostesti de o femeie de pe site-uri de femei sex.