Catrinel Menghia si-a serbat ziua de nastere in Paradis

Abia a implinit 22 de ani si are lumea la picioare. Este un top model foarte cautat si inca activ pe cele mai importante podiumuri ale lumii.

Catrinel Menghia a primit de la sotul sau, omul de afaceri italian Massimo Brambati, un cadou de vis: o calatorie pe o insula exotica, unde au petrecut doar ei doi. Cu multe buchete de flori, mai ales orhidee si fructe presarate in orice colt al apartamentului in care au locuit.

Fericita, Catrinel abia asteapta sa treaca inca doi ani de contracte in moda, pentru a-i face primul bebelus lui Massimo. Poate parea, la prima vedere, o fata rasfatata de soarta. Dar Kati, cum o alinta prietenii, a stiut de mica sa-si cstige un statut. Ca si sora ei mai mica, Lorena, Catrinel a facut sport de performanta. Alura ei de atleta a ajutat-o inca de la primele castinguri.

De atunci si pna astazi, manechinul a pastrat dimensiunile ideale neschimbate. Nu e pofticioasa, asa ca-i este relativ usor sa se mentina supla. Brandurile celebre inca-si disputa imaginea ei, asa ca nu-si face probleme. Se duce constiincioasa la sedintele foto si participa la prezentarile designerilor. De la Miami fuge la Roma, apoi cu prima cursa la Paris. Dar imediat dupa evenimente decoleaza cu primul avion inapoi, in bratele sotului.

Nunta la anul

Massimo isi rasfata sotia, iar mai nou s-au mutat in cuibul aranjat dupa gustul ei, undeva in inima orasului italian Milano. Avem o casuta tare frumoasa aici, in zona milaneza San Siro. Ce-mi place mie e ca e intima, calda si inconjurata de multa liniste, spune Catrinel, abia asteptnd sa-i gateasca din nou pastele preferate lui Massimo. Povestea lor pare decupata din basmele moderne. El, om de afaceri bogat, ea, frumoasa din estul Europei. Multe s-au speculat in legatura cu relatia lor, cu presupusele gelozii, despartiri sau sicane.

Catrinel le infirma cu rabdare intotdeauna cnd e intrebata. L-a adus pe Massimo anul trecut in Romnia, dar spune ca nu l-a vazut prea impresionat de tara ei natala. Nici dornic de a investi ceva aici. El a dorit foarte mult sa-si vada socrii la ei acasa. Dar mai degraba ii cheama in Italia ct mai des posibil, pentru ca sotia lui sa nu sufere de dorul lor. Massimo a reusit in sfrsit sa inteleaga ca tocmai parintii lui Kati doresc ca fata lor sa poarte o rochie de mireasa si sa faca nunta traditionala. Asa inct se pare ca anul 2008 va aduce o noua nunta mondena despre care se va vorbi mult.

Catrinel nu vrea sa discute deocamdata acest subiect, dar pare extrem de interesata de rochiile de mireasa pe care le poarta in prezentari. Daca nunta lor va avea loc in Romnia ramne de vazut. Daca nu, cu siguranta, celebritati din lumea fotbalului si a modei vor fi vazute la petrecerea mirilor. Catrinel si Massimo Brambati incearca oricum sa se tina departe de chefurile de dupa paradele la care prezinta Kati. Desi pare greu de crezut, dupa doi ani de mariaj, cei doi se comporta inca precum tinerii abia casatoriti.

Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar in conditiile instiintarii redactiei Felicia.

» Adauga comentariul tau!» Vezi comentarii!