Calibre 50 si Beto Sierra surprind cu o melodie cu un rapper celebru

Mexicanul Beto Sierra , recunoscut in principal pentru provocarile sale de „fitness” la multiple personalitati, acum indrazneste sa cante si apare alaturi de Calibre 50 si Santa Fe Klan in „Caring for the Territory” , lansat joi.

Aceasta melodie, care a fost creata cu ceva timp in urma, dar suna foarte actual, are vocile lui Eden Munoz de la Calibre 50, Santa Fe Klan si Sierra, care, a recunoscut el, i-a luat ceva timp pentru a le genera.

“(Singing) Este foarte greu! Pare usor cand il asculti la stereo, dar este dificil . Acum inteleg de ce le ia pana la o zi intreaga uneori sa inregistreze una sau cateva melodii”, a spus promotorul. si artist trainer de mexican regional .

Sierra a marturisit ca atunci cand a mers prima data in studio „a fost intimidat” si dupa prima inregistrare nu i-a placut deloc, a exersat-o cateva zile si s-a hotarat sa o cante „cu simtire”.

O cantam deja fluent, nu am rezistat nici macar 20 de minute sa o completez”, a spus el.

Pentru prietenul sau de 15 ani si cantaret al grupului regional mexican Caliber 50, Eden Munoz, faptul ca melodia este un rap l-a ajutat pe antrenor sa faca o treaba buna.

Ei nu colaborasera niciodata muzical si de data aceasta, primul din randul lui Sierra, l-a avut pe Munoz pe suflare. „Nu credeam ca se va intampla, dar rap-ul se aude foarte bine, este o voce groasa si diferita ”, a spus si compozitorul.

Antrenorul a avut in vedere aceasta melodie si cand au inceput inregistrarile si-a dat seama ca Santa Fe Klan -ul ar putea fi perfect pe tema, asa ca cei trei au fost integrati in aceasta melodie care are deja peste 130.000 de reproduceri in mai putin de doua ore. premiera sa.

In plus, in zilele precedente, promotorul a vazut ca adeptii celor trei erau dornici sa o asculte, lucru care l-a facut sa-si aminteasca atunci cand i-a spus lui Munoz „ai incredere in mine”. „Cand am aratat putin ca a fost o furie pe retelele de socializare”.

Ambii au fost de acord ca este un moment bun pentru a lansa piesa si au spus, de asemenea, ca le-ar placea sa o cante impreuna pe scena.

Liderul Calibre 50 , a declarat ca a fost o suma foarte importanta pentru aceasta melodie.

Povestea este ca rola (cantecul) are multi ani, a fost salvata. Eu, care sunt producator si compozitor in alte melodii, sunt de parere ca melodiile au timpul lor si momentul lor exact si cred ca momentul exact pentru aceasta melodie a venit”, a considerat el.

In plus, cantaretul a spus ca, desi avea deja o alta tema rap, i-a provocat conflict pentru ca a fost un teren putin explorat pentru el, fiind mai explicit.

„Trebuia sa adaptez un personaj, sa fiu in videoclip, sa intru mai mult in strada si sa-l iau drept referinta pe Angel (Santa Fe Klan), care este din cartier, care arde iarba (marijuana). Inveti si castigi incredere, ” a terminat Munoz.