Blue Demon Jr si serialul sau pe Disney Plus: UltraViolet & Blue Demon

S-au facut multe filme cu eroii Marvel si DC , dar cum ramane cu eroii de lupte precum Blue Demon ? Nu merita si ei un serial? Suntem deja destul de departe de filmele Sfantului si acei eroi merita alte povesti. Disney Plus se pare ca asa crede si va fi responsabil pentru producerea unei lucrari cu doi eroi de lupte ca protagonisti: Blue Demon Jr si Ultra Violet, care ar fi una dintre cele mai mari lucrari care ar implica acest sport iconic din Mexic alaturi de mitologia moderna a supereroilor. 

Ultra Violet & Blue Demon (este) un serial pe care Disney+ il pregateste”, a declarat Rafael Garcia , vicepresedinte de dezvoltare pentru Disney Branded Television. „ Blue Demon Jr. este o icoana culturala mexicana si asteptam cu nerabdare sa-l prezentam, alaturi de cu mitologia luptatorului, telespectatorii nostri.” Blue Demon Jr. va fi insotit de Ultra Violet, un erou interpretat de Scarlett Estevez , o tanara actrita care este deja cunoscuta pentru rolul din sezoanele 4 si 5 din Lucifer si serialul Bunk . ‘d. 

„Cu Violet si familia ei, vom avea, de asemenea, oportunitatea de a prezenta o familie mexicano-americana autentica intr-un serial care imbina umorul si aventura cu o intorsatura unica de „Latinx” a genului de supereroi.” Dezvoltarea serialului se potriveste cu viziunea Disney de a crea continut mai divers, pe langa faptul ca se va concentra pe crearea de continut pentru a atrage publicuri diferite din intreaga lume, acesta fiind un pariu pentru comunitatea Latino. 

Potrivit declaratiei, serialul si-a inregistrat deja episodul pilot, iar sinopsisul spune ca Blue Demon Jr. joaca o versiune fictiva a lui insusi care este pe cale sa se pensioneze, asa ca o alege pe nepoata sa Violet drept succesor, asa ca va fi un serii traditionale de eroi, dar cu elemente alternative care vor evoca un pic din casetele inregistrate de originalul Blue Demon si El Santo , care sunt considerate piese cheie ale cinematografiei si culturii mexicane. Printre alti actori care vor fi in serial se numara latinii Marianna Burelli, Juan Alfonso, Brandon Rossel, Zelia Ankrum si Bryan Blanco. 

Primul episod a venit cu un scenariu de Dan Hernandez si Benji Samit, care au lucrat la Pokemon: Detective Pikachu si care se va ocupa si de continuarea animata a Los Locos Addams . Episodul a fost regizat de Alejandro Damiani care va debuta intr-un serial de televiziune cu aceasta lucrare. 

Dan Carrillo Levy va produce piesa impreuna cu Blue Demon Jr, Eugenio Villamar si Jorge Garcia Castro , asa ca serialul este plin de talent latino. „A fi mexican este in ADN-ul nostru si suntem mandri ca primul nostru proiect se invarte in jurul luptei mexicane. Acesta va atinge subiecte care sunt cunoscute de comunitatea latina. De asemenea, ne intereseaza ca copiii sa se simta identificati, asa cum am vazut filmele tatalui lui Blue Demon Jr. ”, a spus Levy intr-un interviu pentru Efe.

Lucrarea ne aminteste putin de seria la care se lucreaza de la MsMarvel pe Disney Plus, care se va concentra mai ales pe experienta unei indio-americane intr-un context axat pe familia ei si pe munca ei de ucenic. In Ultra Violet si Blue Demon, Ultra Violet va fi adevarata protagonista, asa ca va servi si ca o modalitate buna de a-ti aminti talentul feminin in lupte si ca ar fi prima eroina de acest tip care va juca intr-o lucrare. 

Nu s-a anuntat inca cand s-ar putea sa vedem sosirea acestui serial, dar este de asteptat sa fie inainte de sfarsitul anului 2021