Fanii vor ca Danny DeVito sa fie… Wolverine?

Danny DeVito este unul dintre cei mai emblematici actori de la Hollywood si a jucat intr-o serie de favoriti ai fanilor (de la Matilda la Big Fish la Batman Returns), dar exista un lucru care nu este, nu a fost niciodata si probabil ca nu vrea sa fie, un erou de actiune.

DeVito nu este muschi, nu arata intimidant si nu pare ca ar putea distruge un raufacator cu o lovitura, dar asta nu a fost niciodata aruncarea lui, este un geniu comic si si-a construit cariera pe personaje ciudate care arata ca in In Industria nu exista un singur tip de actor care sa obtina succes, trebuie sa stii sa-ti gasesti nisa si sa o exploatezi la maximum. Oriunde te-ai uita la ei, Danny DeVito este un clasic si cinematograful nu ar mai fi la fel fara el (ganditi-va ca nu am avea Lorax, Mr. Wormwood, Pinguinul sau geamanul lui Arnold Schwarzenegger), dar sunt roluri pentru care el nu vor suna niciodata si fanii lor vor sa schimbe asta.

Chiar nu putem prezice ce va deveni viral pe internet si nu stim ce se intampla in mintea oamenilor pana cand nu le distribuie. Din cate se pare, fanii actorului vor sa-l vada drept Wolverine (nu, nu glumesc) si au lansat o petitie pe Change.org care a strans deja peste 12.000 de semnaturi (ceea ce nu se compara cu cele peste 500.000 pentru a reface ultimul sezon din Game of Thrones, dar este la fel de impresionant).

Majoritatea acestor petitii nu au de obicei rezultate (nu vor schimba sezonul GoT si Danny nu va fi Wolverine), dar asta nu a impiedicat mii de oameni sa-si arate sprijinul pentru actor si sa se alature. miscarea de a-l face unul dintre cei mai faimosi si indragiti mutanti din cinema, unul care, de altfel, a fost interpretat ani de zile de acelasi actor care a fost responsabil pentru transformarea lui intr-un personaj complex, chinuit si indestructibil.

Petitia, numita Have Danny DeVito Play the rebooted Wolverine in MCU, vrea ca Danny DeVito sa fie cel care sa preia rolul pentru noua versiune pe care se presupune ca MCU o pregateste despre X-Men. Marvel a anuntat ca va cauta noi actori care sa reia povestea de la inceput, iar fanii cred ca stiu cine este cel mai bun om pentru rol.

Petitia, care contine chiar si propunerea lui de afis, spune: „Singurul barbat capabil sa preia tronul dupa Hugh Jackman. Credem ca, daca Wolverine vrea sa apara in Universul Cinematic Marvel, singurul om capabil sa faca acest lucru este Danny Devito.”

Creatorii petitiei nu explica de ce cred ca Danny DeVito ar fi un Wolverine bun, doar cer ca Marvel sa-l ia in considerare si nu stim daca il troleaza pe Danny sau daca chiar vor sa vada ceva. asa in viitor, dar suntem dispusi sa pariem ca este o gluma proasta.

Glumesc sau nu, petitia urmareste sa stranga aproximativ 15.000 de semnaturi si, desi pare o idee groaznica pe care nimeni nu ar sustine-o, pana acum a strans aproximativ 12.071 de semnaturi.

Din fericire, Marvel nu cere parerea nimanui si probabil ca au deja cativa candidati in minte pentru a-l relua pe Wolverine daca decid sa reinvie universul X-Men si sa-i dea lui Logan/Wolverine un nou inceput.

In acest moment, Hugh Jackman detine recordul mondial pentru cea mai lunga interpretare a aceluiasi personaj, asa ca oricine este ales in rolul noului Wolverine va avea niste pantofi destul de mari de umplut.