Alessandra Stoicescu, experta in gradinarit

De cand isi amenajeaza gradina noii case, Alessandra Stoicescu a descoperit ca-i place gradinaritul. Turneul ANTENEI 1, “Mereu aproape”, i-a dat posibilitatea sa viziteze Gradina Boranica din Cluj, loc unde isi dorea sa ajunga de mult

Turneul “Mereu aproape” initiat si efectuat de vedetele ANTENEI 1 prin toata tara se bucura de o imensa popularitate. Indiferent de zona in care poposeste caravana, oamenii “de pe sticla” sunt intampinati de localnici cu mult entuziasm. La randul lor, vedetele pleaca acasa cu forte noi si cu amintiri de neuitat. Iti voi povesti despre intalnirea celor de la ANTENA 1 cu minunatul oras Cluj-Napoca, unde modernitatea se imbina armonios cu aerul de burg medieval. Numai ca… aerul nu era atat de proaspat cand “antenistii” au ajuns acolo: nu mai plouase de mult, canicula era aproape de nesuportat si, surpriza!, cand vedetele se aflau in plina sesiune de autografe, a inceput sa ploua torential. Unul dintre clujenii veniti sa se distreze alaturi de ANTENA 1 i-a spus Andreei Berecleanu, referindu-se si la rugile pentru ploaie ale Patriarhiei Romane: “Cred ca ANTENA 1 are intelegere cu Patriarhia pentru ca aduceti ploaia peste tot pe unde ajunge turneul vostru”. Sandra Stoicescu, Andreea Berecleanu, Andrei Zaharescu, Crina Abrudan, precum si vedeta statiei locale a ANTENEI 1, Irina Corduneanu, au fost prezente la intalnirea cu miile de fani veniti sa le stranga mana si au asistat la concertul sustinut de DJ Project, Raoul si Directia 5.

Nepotelul ei Paul-Alexandru a venit special la Cluj

Alessandra Stoicescu a profitat de un mic ragaz pentru a vizita, impreuna cu Irina Corduneanu si Andreea Berecleanu, Gradina Botanica din oras, cea mai mare din toata tara. “De cand am inceput sa-mi amenajez gradina noii mele case, am devenit experta in gradinarit, ma documentez cu multa atentie, ba cunosc si denumirea latineasca a unora dintre plantele care-mi plac. De ani de zile imi doream sa vizitez Gradina Botanica din Cluj, dar ori de cate ori ma aflam in oras intervenea cate ceva care ma impiedica sa fac acest lucru. Am profitat de o mica pauza de autografe si, ghidate de colega noastra Irina, atat eu, cat si Andreea Berecleanu am admirat zecile de mii de specii de plante. Pe viitor ne-am propus sa revenim si sa petrecem mai multe ore in acest loc uluitor”, spune Sandra. Vedeta principalului Observator al zilei nu s-a putut abtine si a achizitionat peste 50 de flori pe care le-a transportat pana la Bucuresti. Clujul a insemnat pentru Alessandra Stoicescu si un alt motiv de bucurie: si-a revazut cel de-al doilea nepot, pe Paul-Alexandru, in varsta de 9 luni. “Fratele meu a sosit special de la Baia-Mare la Cluj pentru a petrece cateva zile impreuna. Am constatat cu surprindere si bucurie ca Paul a inceput sa mearga! Va dati seama ca in acele momente eram cea mai mandra matusa din lume!”, marturiseste vedeta.