10 detalii ireale care s-au intamplat in „Friends”

„Friends” a ramas in memoria fanilor ca fiind unul dintre cele mai mari sitcom-uri din toate timpurile, dar asta nu inseamna ca nu a facut greseli . Ca orice serial de televiziune, are tendinta de a adauga lucruri care nu prea au sens, dar care sunt perfecte pentru a completa comedia.

In cazul Friends exista unele destul de specifice, cum ar fi momentul in care Chandler vrea sa scape de Janice si decide sa cumpere un zbor de ultima secunda catre Yemen. Monica, Rachel, Chandler, Ross, Joey si Phoebe ne-au facut sa traim mari aventuri in cei 10 ani petrecuti in emisiune.

Din aceste motive, nu este niciodata un lucru rau sa retraiesti momente din serialul preferat pentru multi, Friends. De data aceasta Ezpoiler va aduce 10 detalii ireale care s-au intamplat in Friends , asa ca puneti-va centura de siguranta si veti afla lucruri foarte interesante.

1. Milionarul Chandler?

Este una dintre cele mai mari constante din cadrul Friends, din moment ce Chandler trebuia sa suporte cheltuielile cu apartamentul, mancarea, serviciile, viata lui Joey, cursurile lui si altele. A castigat Chandler multi bani sau pur si simplu nu este realist, nu vom sti niciodata.

2. Cum a platit Rachel chiria?

Rachel locuia cu Monica intr-una dintre cele mai exclusiviste zone din New York, dar cum putea sa-si acopere cheltuielile cu cazarea, mancarea si gusturile pe care le avea cu salariul ei de chelnerita?

3. Cum a supravietuit Joey?

Asa cum am mentionat in primul punct, Joey nu avea bani pentru ca nu lucra, asa ca cum a supravietuit cu niste sleuuri simple care ieseau din cand in cand si chiar mai rau cand nu a lucrat cateva luni.

4. Prea mult timp liber

Toti cei care lucreaza nu au de obicei mult timp, dar cei 6 prieteni de nedespartit se adunau din cand in cand in interiorul Central Perk. Aproape toti lucreaza, dar se mai intalneau la pranz, dupa-amiaza, la cina, in diferite momente ale zilei.

5. Casatoria pe care nimeni nu o cunostea

Ross si Rachel s-au casatorit cand s-au imbatat in Vegas, dar cel mai ciudat lucru este ca au ramas prieteni foarte buni, chiar daca Ross a mintit-o spunand ca a eliminat casatoria. Acest lucru cu siguranta nu se intampla in viata reala, nimeni nu ar ramane prieten cu cineva care ii minte asa.

6. Masa obisnuita

Mergeau mereu la Central Perk si aveau mereu aceeasi masa, desi locul era plin. In cele 10 sezoane au fost mereu in acelasi loc, era si cel mai bun loc din cafenea. Pe scurt, ne-am dori sa avem acel noroc in restaurantul nostru preferat.

7. Locuri de munca stabile

Monica, Chandler si Ross sunt surprinsi cand la inceputul serialului Rachel nu are un loc de munca. Incredibil, la 25 de ani, lucreaza in domeniile lor de studiu si duc o viata profesionala aproape perfecta.

8. Monica si Richard

Aceasta a fost una dintre cele mai ciudate relatii din serial, precum si una dintre cele mai puternice pentru Monica. Il cunostea pe Richard, prietenul parintilor ei, de cand era mica si pe masura ce cresteau s-au indragostit si chiar si Richard a vorbit cu prietenii sai pentru a-si apara dragostea pe care o aveau unul fata de celalalt.

9. Eticheteaza-l pe Jones

Angajarea lui Tag Jones a fost unul dintre cele mai ciudate lucruri pe care le-am vazut in serial, deoarece a trecut toate filtrele doar pentru ca lui Rachel ii placea felul in care era fizic. Nu aveam experienta, nici educatie si ce, dar era o companie la fel de mare ca Ralph Lauren.

10. Yemenul este locul potrivit pentru a fugi

Incheiem cu unul dintre cele mai amintite evenimente, fuga lui Chandler in Yemen pentru a scapa de Janice. Suntem siguri ca nimeni, oricat de mult ar vrea sa scape de o alta persoana, nu si-ar cumpara un bilet de ultima ora cu mai mult de 3000 de dolari doar pentru a scapa de o persoana indragostita.