Cum sa stii daca tipul de care iti place te place?

Ca sa stii sigur daca un tip te place, ar trebui sa-l intrebi direct (si nici atunci, nu puti fii sigura de rezultat, deoarece poate fi timid).

Aici, insa, am adunat cele mai importante semne care pot indica faptul ca presupusa ta jumatate este interesata de tine.

Observa-i limbajul corpului – Daca te place, nu va dori sa-ti intoarca spatele, ci mai degraba, va cauta pozitii care sa-l ajute sa te observe si sa mentina contactul vizual. Daca, cand esti aproape, isi flutura bratele in directia ta si se apleca adesea spre tine, ai credinta! Se pare ca te place.

Privirea lui te urmareste – Daca un tip te place, privirea lui va „umbla dupa tine”. El se va uita mereu la tine si va incerca sa provoace si sa mentina contactul vizual constant. Totusi, daca este timid, isi va privi in alta parte de indata ce te uiti la el. De asemenea, daca face sau spune ceva amuzant in companie, iti va arunca o privire pe furis, sa vada daca si pe tine te-a facut sa razi.

Asculta cu atentie – Daca te place foarte mult, dar este un tip nervos, poate incepe sa vorbeasca despre el insusi. Barbatii simt aproape intotdeauna o nevoie curioasa de a le demonstra femeilor ca „merita”.

Acordati atentie atingerii –  El isi poate pune mana pe umar atunci cand radeti impreuna si nu isi va retrage piciorul daca il atinge „accidental” pe al tau. De asemenea, te poate imbratisa fara motiv. Toate acestea inseamna ca tipul te iubeste. Evident, nu trebuie sa lasi garda jos, pentru ca daca este playboy si tot asa incearca sa flirteze cu jumatate dintre fetele din scoala, mai bine nu te mai gandi la el.

Observa cum te trateaza cu alte fete  – Unii dintre barbati flirteaza cu alte fete pentru a te face sa le acorzi mai multa atentie. Acest lucru le ofera o buna oportunitate de a va observa reactiile. Daca te place, va vorbi cu tovarasii tai, dar privirea lui se va opri asupra ta de fiecare data. Un alt semn poate fi ca atunci cand intri in camera, el inceteaza automat sa loveasca alte fete. Trebuie sa ceri unei persoane de incredere sa-ti spuna ce se intampla dupa ce pleci.

Observati-i hobby-urile – Daca brusc incepe sa se intereseze de ceea ce va place si apare brusc la cursurile de tenis, desi nu l-ati vazut niciodata acolo, este un semn clar ca va place. Daca gusturile tale muzicale sunt asemanatoare, el poate recomanda trupe noi sau te poate invita la un concert.

Cautati semne de stres – Chicotirea, mainile umede, miscarea agitata si respiratiile adanci – toate acestea sunt semne de stres cauzate de prezenta dumneavoastra. Si n-ar fi asa daca nu te-ar fi placut si daca nu ar fi vrut sa arate bine langa tine.

Fii atent la prietenii lui – Daca stiu ca te place, ei vor incerca sa te „impinga” in bratele lor, sau invers. Ei pot chiar incerca sa afle daca sentimentul este reciproc. Urmareste-le reactiile: zambesc ei cand intri in camera? Se uita la ea? Maraie ca sa iau nota de prezenta ta?

Nu-l ignora – Daca este cu adevarat atras de tine, nu-l ignora. Ii intoarce zambetele, ii raspunde „buna ziua”. Pretuieste-l.

Uita-te la mimica lui  – Incearca sa te imite? Te urmareste cand schimbi mesele? El rade intotdeauna primul la glumele tale? Daca da, calmeaza-te. Va fi al tau.

Fii fericit daca te provoaca – Daca baiatului ii place sa te provoace, asta poate insemna ca te intelegi bine. Dar daca esti singurul pe care il infurie intentionat, cu siguranta te place!

Iti face complimente? – Daca te machiezi sau te piepteni intr-un mod diferit decat de obicei, el va observa. Marea majoritate a barbatilor nu observa astfel de lucruri, dar daca te place, poti fi sigur ca o va observa si iti va face un compliment frumos (ex. „Arati frumos astazi!” „ O coafura noua? Se potriveste tu!”).