Tipuri de tunsori pentru barbati in functie de forma fetei

Deseori se crede ca barbatilor le este mai usor sa aleaga tunsoarea sau stilul barbii, dar nu este asa. Fiecare privire, de fapt, ajuta la imbunatatirea unei trasaturi diferite a fetei si o tunsoare gresita este suficienta pentru a reduce armonia dintre parti, motiv pentru care trebuie aleasa cu grija in functie de forma fetei.

La fel ca tinuta, deci cum sa te imbraci si sa ai grija de tine, la fel este posibil sa profiti de atuurile tale pentru a gasi o coafura potrivita.

Conform site-ului Mojoo, luati in considerare faptul ca textura parului, caracteristicile dvs., culoarea pielii, va vor ajuta, de asemenea, sa specificati ce tunsoare  dintre multele se potriveste cel mai bine.

Considera-te norocos, ghidul nostru foarte simplu pentru a gasi coafuri pentru barbati perfecte pentru forma fetei va va arata cele mai bune potriviri pentru a va imbunatati cele mai bune trasaturi faciale.

Sa incepem prin a impartasi impreuna care sunt cele mai comune forme ale fetei masculine:

Exista sapte forme de fata:

  • – Fata ovala : lungimea este mai mare decat latimea, iar fruntea este mai lata decat maxilarul. La aceste tipuri, de obicei, unghiul maxilar este rotunjit in loc de acut;
  • – Fata dreptunghiulara : Cea mai mare este lungimea fetei, in timp ce celelalte trei sunt aproximativ echivalente;
  • – Fata triunghiulara : linia maxilarului masoara mai mult decat pometii, care la randul lor sunt mai lati decat fruntea
  • – Fata rotunda : pometii si lungimea fetei sunt egale. Acelasi lucru este valabil si pentru maxilar si frunte, care sunt totusi mai mici decat primele doua.
  • – Fata patrata : O falca care formeaza un unghi ascutit si patru masuratori similare intre ele
  • – Fata de diamant : barbia este ascutita, diferenta este facuta de rapoartele dintre masuratori. Lungimea este cea mai mare, urmata de pometi, frunte si in final linia maxilarului.

Acum sa vedem ce tipuri de forme taiate poti alege in functie de forma fetei tale.

Tunsori pentru fata ovala

Cei care au fost inzestrati de natura cu o fata frumoasa ovala isi pot permite putin din orice , neavand defecte de camuflat sau proportii de reechilibrat; mai mult decat masurile, aici deciziile depind de trasaturile si gusturile tale personale. Un stilist bun te va putea sfatui sa-ti profiti la maximum de aspectul tau.

Un sfat de tunsoare pentru barbatii cu fata ovala ar putea fi acela de a crea ceva volum la colturile capului. Cu un stil clasic cu siguranta nu vei gresi: par mai scurt pe partile laterale, bun chiar daca aproape barbierit si despartit pe o parte.

Mai bine evitati franjuri si smocuri care acopera fruntea, creand un efect optic de rotunjire a fetei.

Tunsori pentru fata patrata

Ideal, daca ai o fata patrata, este sa te concentrezi pe taieturi simple si clasice, evitand orice este prea strigator .

O taietura liniara va va imbunatati trasaturile puternice. Deci, lumina verde pentru taieturi scurte, foarte scurte si chiar ras; daca esti unul dintre cei cu parul scurt pe care pur si simplu nu-l vezi, poti opta pentru o lungime medie, cu un smoc lateral pe frunte.

Tunsori pentru fata dreptunghiulara

Toate acele tunsori in care coafura se dezvolta in sus , in combinatie cu laturile scurte sau chiar ras, sunt de evitat. Acest tip de taietura prelungeste foarte mult lungimea fetei si, prin urmare, nu este potrivit pentru cei care au deja o fata natural lunga. Se prefera toate taieturile armonioase si proportionale, in care nu exista prea multa detasare intre partile laterale ale capului si varf .

Foarte bune sunt si acele coafuri in care parul cade pe laterale sau pe frunte, care dau volum si creeaza un efect optic de latime mai mare, prin urmare franjuri si smocuri pe frunte sunt foarte potrivite pentru aceste tipuri de fete, deoarece dau caracter si reechilibreaza proportiile.

Tunsori pentru fata rotunda

O coafura scurta pe laterale si inalta pe cap, poate cu un smoc frumos, va va oferi foarte mult, baietilor cu o fata rotunda , dand imediat mai mult caracter fetei voastre.

Tunsori pe fata cu diamante

Aici scopul este de a da latime fruntii si barbiei , astfel incat taieturile si barbilele potrivite acestui scop sunt toate indicate; Sunt bune si smocuri si franjuri, care cad moale pe frunte. Daca, in schimb, vrei sa iti evidentiezi si mai mult trasaturile decisive, opteaza pentru o croiala medie sau mediu-lung, care sa fie purtata adunata dupa urechi.

Singura precautie este sa evitati taieturile care lasa partile scurte sau barbierite, deoarece ar putea crea un efect de marire a urechilor.

Tunsori pentru fata triunghiulara

Sunt excelente coafurile care dau volum varfului capului.

Aspectul pozitiv al fetei triunghiulare este ca poti varia de la cele mai clasice la cele mai moderne, experimentand diverse tipuri de coafura; cuvantul de ordine este volum: respectati aceasta regula, iar in rest, rasfatati-va cum doriti.