Tarot online gratis – cum sa devii cititor in cartile de tarot

Pentru oamenii care nu sunt familiarizati cu arta divinatiei, se poate parea ca cineva care citeste in cartile de tarot, poate prezice viitorul. Cu toate acestea, majoritatea cititorilor in cartile de tarot online gratis, va vor spune ca acele carti ofera un ghid, iar cititorul interpreteaza pur si simplu rezultatul probabil bazat pe simbolistica prezentata de fiecare carte. 

Oricine poate invata sa citeasca in carti de tarot, dar este nevoie de unele tehnici. Este un proces extrem de intuitiv, asa ca in timp ce cartile si graficele vin la indemana, cea mai buna modalitate de a invata de fapt ce inseamna cartile de tarot este sa accesati multe site-uri de tarot online gratis.

Tarot online gratis – pachetele perfecte de carti

Exista o varietate de pachete de carti de tarot, disponibile atat pe site-urile de tarot online gratis, cat si in alte magazine online cu acest profil. Unele pachete de carti de tarot se bazeaza pe opere de arta celebre, filme, carti, legende si mitologie. Alege un pachet de carti de tarot a carei semnificatii sa le intelegi cu usurinta.  Unele pachete de carti de tarot au prezentate si mici note informative in partea de jos a cartilor.

Tarot online gratis – cele mai cunoscute carti

Un pachet de carti de tarot obisnuit este format din 78 de carti. Primele 22 de carti sunt Arcana Majora. Aceste carti au semnificatii simbolice axate pe lumea materiala, mintea intuitiva si taramul schimbarii. Restul de 56 de carti sunt Arcana Mica si sunt impartite in patru grupuri sau suite: Sabii, Pentagrame sau Monede, Bate si Cupe care fac referire mai mult la evenimente dintr-un viitor apropiat.

Tarot online gratis – Arcana Majora

Arcana Majora este un set de 22 de carti din tarot, care este considerat nucleul si temelia pentru orice pachet. Tot pachetul este plin de semnificatii arhetipale. Aceste carti urmeaza o poveste care spune despre calatoriile spirituale care incep cu calatoria Nebunului si pana la unitatea si implinirea Lumii. Cu alte cuvinte, aceste carti spun povestea evolutiei spirituale a umanitatii in iluminare si individualizare.

Si astfel, pe masura ce urmam calatoria Nebunului, putem incepe sa vedem aspecte comune intre propriile noastre etape din viata si semnificatia cartilor, fiecare carte predand o lectie specifica si un impuls pentru a medita.

Tarot online gratis Arcana Minora

Fiecare dintre cele patru suite se concentreaza pe o tema. Cartile din suita Sabii indica in general probleme conflictuale sau morale, in timp ce Cupele reflecta probleme legate de emotie si relatii. Monedele se concentreaza pe aspectele materiale ale vietii, cum ar fi securitatea si finantele, in timp ce Batele reprezinta lucruri precum joburi, ambitie si activitate.

Suita de Bate 

Asociata cu elementul focului, suita batelor reprezinta pasiune, inspiratie si putere de vointa. Batele isi impulsioneaza utilizatorii cu energie primordiala, deoarece prin ei se poate incepe ciclul creatiei. Datorita capacitatii lor de a aduce energie in orice situatie, aceste carti de tarot sunt, de asemenea, asociate cu actiunea, ambitia si realizarea planurilor. In cel mai rau caz, se pot referi la situatii pline de neglijenta si indecizii. 

Suita de Cupe

Suita de Cupe sta la baza tuturor aspectelor asociate cu emotiile, inconstientul, creativitatea si intuitia. Vorbesc frecvent despre relatii, romantice sau de altfel, si despre imaginatia si lumea interioara. In cel mai rau caz, suita de cupe poate fi asociata cu sentimente necontrolate, fantezii si lipsa ratiunii.

Suita de Sabii

Sabiile reprezinta inteligenta, logica, adevarul, ambitia, conflictul si comunicarea. Este asociat cu elementul de aer. In ceea ce priveste interpretarile, aceste carti se concentreaza pe puterea intelectului, care la fel ca sabiile in sine, este cu doua taisuri. Aceasta poate fi folosita atat pentru bine, cat si pentru rau, pentru a ajuta si a face rau, iar cele mai mari conflicte ale noastre provin de obicei din acest echilibru delicat. In cel mai rau caz, sabiile pot insemna lipsa de empatie.

Suita de Pentagrame

Pentagramele reprezinta simbolul tuturor lucrurilor lumesti si materiale. Desi ne vom gandi imediat la pentagrame ca fiind legate de probleme financiare, de asemenea, le putem interpreta ca fiind asociate si cu securitatea, stabilitatea, natura, sanatatea si prosperitatea. 

Cum functioneaza cartile de tarot online gratis?

Orice cititor in cartile de tarot online gratis, care are experienta va va spune ca citirea cartilor este un proces intuitiv. Ca orice alta forma de divinatie, cartile devin un punct focal pentru propriile abilitati psihice. Exista mai multe moduri de extindere a cartilor. Dintre acestea, fiecare cititor isi alege un model, in functie de stilul personal de a interpreta. Una dintre cele mai populare metode este metoda Crucii Celtice. Alte extinderi cunoscute sunt: raspandirea romaneasca sau raspandirea in forma de pentagrama. Puteti face, de asemenea, o extindere simpla, in care trei, cinci sau chiar sapte carti sunt prevazute pentru interpretare.

Carti tarot online gratis inversate

Unii cititori in cartile de tarot online gratis interpreteaza aparitia acestor carti inversate intr-un mod care este opus sensului clasic al cartii. Alti cititori s-ar putea sa nu se deranjeze cu o interpretare inversa, considerand ca mesajele pot fi incomplete. Alegerea este a ta.

Mentinerea lucrurilor pozitive

Desi este posibil sa extrageti o multime de carti pentru cineva care indica tot felul de dezamagiri, incercati sa pastrati lucrurile pozitive. Daca credeti ca un anumit tip de boala vine sau casatoria lor are probleme, nu spune direct acest lucru pe un ton dramatic. In schimb, reaminteste-le acelor persoane ca lucrurile se pot schimba oricand, pe baza deciziilor pe care le iau in timp.