7 sfaturi pentru a fi in siguranta la intalnirile online

Intalnirile online continua sa creasca in popularitate si sa evolueze constant. In anii precedenti, site-urile de matrimoniale au dominat scena de intalniri online. Acum, cu aplicatii mobile, intalnirile online se transforma pentru a va ajuta sa gasiti persoane potrivite mai usor si mai rapid decat inainte.

Deoarece intalnirile online atat prin aplicatii, cat si prin site-uri sunt atat de populare, este absolut necesar sa va luati cateva masuri de siguranta atunci cand alegeti sa va intalniti off-line cu o persoana pe care ati cunoscut-o pe site-urile de matrimoniale. Indiferent cat de sigure sunt aceste site-uri, in acest sens foarte popular este site-ul de matrimoniale www.123.matrimoniale.ro si cel mai probabil majoritatea pesoanelor sunt ca tine, este necesar sa fii precaut. 

1. Faceti-va cercetarea!

Toata lumea ar trebui sa stie sa efectueze o simpla cautare Google inainte de a va intalni fata in fata. Asta nu inseamna ca devii obsedat, inseamna ca te asiguri ca ai cel putin o idee despre cine este persoana inainte sa te intalnesti cu el sau cu ea. Daca este posibil, incercati sa gasiti imagini si sa vedeti ce informatii suplimentare apar despre persoana, dincolo de clasicele retele de socializare.

2. Utilizati un alt numar de telefon

Pentru a va asigura un pas mai departe, obtineti un numar de telefon Google Voice gratuit. Cu aplicatia Google Voice, puteti verifica apelurile, mesajele vocale si mesajele fara a da numarul real. Pastrati numarul personal securizat si numai pentru persoanele cu care va simtiti confortabil.

3. Video Call inainte de intalnirea propriu-zisa

Astazi, exista atat de multe modalitati de a face videochat cu posibilitatea de a utiliza FaceTime, Google Hangouts, Skype si chiar Facebook pentru apeluri video. Este o idee buna sa vedeti acea persoana inainte de a va intalni. Acest lucru ar putea contribui, de asemenea, la reducerea riscului de a fi interesat de o persoana care nu este sincera.

4. Chat telefonic inainte de prima intalnire

Optati pentru idei traditionale si initiati o convorbire telefonica inainte de prima intalnire. De ce este o idee buna? Vorbirea telefonica va permite sa auziti vocea celeilalte persoane si sa sesizati anumite inflexiuni in ton care pot fi ascunse prin mesagerie sau texte. In plus, acest lucru va ofera sansa de a va simti mai bine inainte de prima intalnire.

5. Taxi sau transport in comun

Luati propriul vehicul si nu folositi transportul public daca este posibil. Este important ca persoana cu care va intalniti prima data sa nu stie adresa exacta a voastra. Daca mergeti cu un taxi sau cu masina personala veti reduce riscul de a fi urmarit.

6. Intalniti-va intr-un loc public!

Pentru prima sau a doua intalnire, evitati sa mergeti undeva intr-un loc privat. In schimb, intalniti-va intr-un loc public unde exista o multime de oameni in jur, cum ar fi un restaurant, o cafenea, un patinoar sau un alt loc unde exista de obicei o multi oameni.

In cazul in care va simtiti inconfortabil, vor exista si alte persoane in jur care va pot ajuta. In plus, acest lucru ofera unui membru al familiei sau unui prieten posibilitatea de a fi prezent sau in apropiere in cazul in care ceva nu merge bine. Ca un alt sfat grozav, daca vizitati un bar sau un restaurant, lasati un barman sau o chelnerita sa stie daca lucrurile nu merg bine, stabilind un cod. 

7. Nu dati prea multe informatii personale!

Fiti atenti la informatiile pe care le transmiteti. Nu dati atat de repede detalii despre locuril pe care le vizitati in mod normal, locatiile membrilor familiei, ziua de nastere si alte informatii personale. Dupa ce va cunoasteti un pic mai bine si va simtiti mai confortabili, atunci puteti impartasi un pic mai multe despre voi.