Semne ca insala: Cum sa stii cu siguranta daca te insala

Daca banuiesti ca tipul tau inseala, poate fi devastator. Daca ati fost vreodata inselat sau chiar ati inselat, stiti ca acesta poate fi un steag rosu foarte mare pentru succesul final al unei relatii. Totusi, e mai rau sa nu stii. Desi s-ar putea sa te intrebi in mod constant, aceste semne sunt aproape un indiciu sigur ca te insala intr-adevar cu o alta femeie:

1. Prietenii lui se comporta ciudat in jurul tau

Cand un barbat te insala cu o alta femeie, prietenii lui se pot simti vinovati sau empatici fata de tine, chiar daca el nu se simte asa. Cautati ca prietenii sai sa se comporte ciudat, secreti sau chiar sa retineti ca sunt foarte draguti cu tine fara niciun motiv. Acest lucru ar putea indica faptul ca insala si s-a confisat unuia sau mai multor prieteni ai sai. Toti stiu marele lui secret.

2. Comportamentul lui de zi cu zi se schimba brusc

Daca comportamentul lui se schimba brusc, inclusiv rutinele zilnice, ia nota. Daca incepe brusc sa plece la birou cu o ora mai devreme sau isi dezvolta brusc un interes pentru a juca golf cu prietenii sai de la club, atunci cand inainte nu-i pasa mai putin, acesta ar putea fi un semn ca insala.

3. Incepe sa devina capricios

Barbatii pot deveni capriciti atunci cand insala. Stresul de a face fata erodarii intimitatii intr-o relatie si suisurile si coborasurile de a incepe o alta relatie il pot determina sa intre intr-un roller coaster emotional. Daca nu pare sa existe un motiv specific pentru starea lui de spirit, cum ar fi stresul suplimentar la locul de munca sau alte schimbari in viata, cum ar fi un deces in familie etc., atunci s-ar putea sa te insele.

4. Aspectul lui se schimba brusc

Daca nu si-a schimbat stilul de par de ani de zile sau a slabit o singura lira in eoni, dar dintr-o data incepe sa-i pese de cum arata, atunci s-ar putea sa insele. Barbatii vor sa fie atragatori pentru femeile pe care incearca sa le atraga si, chiar daca nu tu esti cel care cortejeaza, el va depune un efort suplimentar in aspectul sau. Daca poarta o cravata noua la serviciu sau incepe sa se antreneze brusc, este posibil sa insele.

5. Gusturile lui muzicale se schimba

Omul tau este un fan de rock clasic de cand il cunosti. Te urci in masina cu el intr-o zi si observi ca radioul este reglat pe o muzica pe care in mod normal nu ar asculta-o niciodata. Acesta este un semn ca ar putea insela si ar putea adopta gusturile si preferintele culturale ale persoanei cu care se culca.

6. Gusturile lui sexuale se schimba

Daca brusc vrea sa faca lucruri iesite din comun in pat, ar putea insemna ca te insala. Barbatii vor experimenta un high sexual de la o noua cucerire sexuala care se poate transmite in relatia lor cu tine. Daca iti cere sa faci lucruri pe care nu le-a indraznit atata timp cat sunteti impreuna, atunci ar putea insela.

7. Isi doreste brusc mult timp singur

Cand un barbat isi doreste brusc mult timp pentru sine in loc sa petreaca timpul liber cu tine sau cu familia lui, ar putea insemna ca insala. Acel „timp singur” s-ar putea traduce prin „timp cu un nou interes amoros”. Desi barbatii se retrag uneori in propriul spatiu atunci cand sunt stresati, iar acest lucru este normal, daca este brusc sau prelungit, atunci banuiti ca el poate insela.

8. Iti ascunde facturile cu cardul de credit

Un barbat care insala trebuie sa ascunda faptul ca cheltuieste bani pe cine, flori, lenjerie, hoteluri, etc. pe o noua dragoste. Daca iti ascunde situatiile financiare, inclusiv facturile de card de credit, extrase de verificare sau de economii, chitante ATM sau alte documente financiare, ar putea insela.

9. Incepe sa lucreze mult mai mult

Daca un barbat incepe sa lucreze mai multe ore, poate insemna ca este dedicat sa obtina urmatoarea promovare sau ar putea insemna ca insala. O ingrijorare deosebita sunt excursiile in afara orasului sau orele de noapte tarziu in care nu a avut nevoie sa lucreze inainte. De asemenea, poate munci mai mult pentru ca este prea stresant sa mearga acasa si sa infrunte femeia pe care o insala.

10. Are noi prieteni pe care nu i-ai cunoscut

Daca brusc incepe sa vorbeasca despre prieteni pe care nu i-ati intalnit si nu pare sa fie prea grabit sa-i intalniti, atunci s-ar putea sa insele. Aceasta exuberanta poate fi mai mult decat o camaraderie barbateasca pentru un nou coleg de birou si poate fi pentru ca el este capul peste tocuri pentru o femeie fierbinte de la birou.

11. Isi ascunde telefonul sau dispozitivul inteligent

Daca tinde sa-si ascunda telefonul sau telefonul inteligent de tine, poate fi pentru ca nu doreste sa vezi mesaje sau sa auzi mesaje vocale de la aventura lui. Desi ar trebui sa-i onorezi confidentialitatea, daca face un efort suplimentar pentru a-si tine telefonul departe de tine, atunci poate insemna ca are ceva de ascuns.

12. Este mai mult la telefon

Barbatii nu sunt de obicei legati de telefoane la fel de mult ca femeile. Desigur, suntem cei mai verbali dintre cele doua sexe. Daca trimite brusc mesaje sau vorbeste cu cineva la telefon mai mult decat de obicei, este posibil sa insele. Acest lucru este valabil mai ales daca mesajele sau apelurile sosesc in momente ciudate.

13. Nu vrea sa faca sex cu tine

Daca face sex din alta parte, nu va fi la fel de interesat sa-l faca de la tine. Acesta este unul dintre cei mai mari indicatori ai faptului ca triseaza.

14. Mai mult se lupta cu tine

Daca observi ca se infurie rapid, dispretuieste sentimentele tale sau ca te lupti mai mult pentru lucruri marunte, atunci el poate insela. Pur si simplu nu este interesat sa rezolve problemele care apar in relatia ta sau sa fie disponibil emotional pentru ca este investit in alta parte.

15. El este defensiv sau furios daca sugerezi ca s-a ratacit

Semnul final este daca actioneaza defensiv sau furios daca sugerezi ca ar putea avea o aventura. Daca devine balistic cand il intrebi daca insala, poate fi un semn ca este vinovat. O sa nege cand il veti intreba – desigur – dar daca se comporta ca un nebun-nebun furios, atunci o face. Asta e sigur.

Acest articol iti arata cele mai bune modalitati de a-ti da seama daca un tip insala, acum, in orice relatie pe care am descoperit-o, exista 2 momente esentiale care determina daca relatia ta se termina cu durere de inima sau daca poti trai fericiti pentru totdeauna, asa ca este extrem de important ca faci pasul urmator si citesti asta chiar acum, pentru ca la un moment dat barbatul pe care il doresti se va intreba: Este aceasta femeia careia ar trebui sa ma angajez pe termen lung? Raspunsul asta determina totul… Stii cum barbatii determina daca o femeie este material prietenos (tipul de femeie la care se angajeaza) sau daca te vede ca pe o aventura? Daca nu, trebuie sa cititi acest lucru in continuare: Lucrul numarul 1 pe care barbatii il doresc intr-o femeie…

A doua problema o experimenteaza aproape toate femeile: La un moment dat incepe sa-si piarda interesul. Nu te suna inapoi sau devine inchis emotional. Se pare ca isi pierde interesul sau se retrage – stii ce sa faci? Daca nu, iti pui relatia si viitorul vietii amoroase in mare pericol, citeste asta acum sau risca sa-l pierzi pentru totdeauna: daca se retrage, fa asta…