Relatii ocazionale – cum sa ai parte de sex ocazional fara sa te implici emotional

Relatiile care nu au legatura cu sentimentele sunt intr-adevar cele mai bune atunci cand pur si simplu nu esti pregatit pentru ceva serios. Este posibil sa bucuri de sex uimitor, adesea cu o doza placuta de tovarasie, dar fara angajamentul si obligatia care vin impreuna cu ceva mai traditional. Relatiile fara obligatii sunt modalitati excelente de a-ti explora sexualitatea.

Cu alte cuvinte, este ideal sa intretii relatii de sex ocazional, incat este usor sa vezi de ce ai prefera sa mergi pe traseul respectiv. Ceea ce nu este la fel de usor este sa te asiguri ca o astfel de relatie ramane casual si nu se indreapta spre ceva serios. daca poti obtine usor relatii ocazionale, care au la baza doar sexul, de pe site-uri de matrimoniale, cum este si MATRIMONIALESEX.COM, ei bine iata cum sa te asiguri ca acest tip de relatie va ramane ocazionala. 

Ancorarea in realitate

Chiar daca acum esti prins in jocuri sexuale cu diversi parteneri de pe site-uri matrimoniale se, este important sa fii sincer cu tine, precum si cu cealalta persoana. Trebuie specificat inca de la inceput statutul unei relatii fara obligatii, astfel incat, amandoi sa cunoasteti ce implica sexul ocazional si ce responsabilitati impune o astfel de relatie.

Vei dori sa fii cu adevarat sincer cu tine insuti. Unii oameni se conving ca sunt imuni la sentimente pentru un partener d epe site-urile de matrimoniale sex doar pentru a ajunge sa se indragosteasca de acea persoana intr-un final. Asigura-te ca iti doresti sex fara obligatii, deoarece este cu adevarat potrivit pentru tine si nu pentru ca incerci sa iti demonstrati ceva.

Intalnirea cu alti parteneri

Una dintre cele mai bune metode de a va asigura ca relatiile casual, raman de ocazie, este sa le impiedici sa devina exclusive, chiar si accidental. Daca te intalnesti si faci sex doar cu aceasta persoana, este prea usor pentru unul sau pentru amandoi sa ajungeti in cele din urma indragostiti unul de altul.

Mentine optiunile in mod activ si incurajati cealalta persoana sa faca la fel. Profitati de oportunitatile distractive pentru a va conecta cu alte persoane de pe site-uri de matrimoniale sex, asa cum este matrimonialesex.com. 

Stabilirea limitelor stricte

A te asigura ca atat tu, cat si cealalta persoana sunteti constienti ca ceea ce faceti este doar pentru distractie este un lucru, dar nu este suficient sa spuneti asta. Relatiile de succes fara obligatii, care se indeplinesc pentru ambele persoane implicate, au la baza stabilirea unor limite stricte. Daca nu ati facut-o deja, este timpul oficial sa discuti cu cealalta persoana si sa stabiliti cateva reguli fundamentale. Este cel mai bun mod de a va mentine standardele unei relatii ocazionale si de a preveni dezvoltarea sentimentelor. Iata cateva dintre aceste limite.

1. Nu petreceti noaptea impreuna

Majoritatea intalnirilor ocazionale au loc noaptea. Ideea este sa nu petreceti intreaga noapte impreuna si nici nu participati la evenimente care tin toata noaptea, de exemplu, nu mergeti la nunti impreuna. 

2. Fara gesturi romantice

Daca iti doresti sa mentii statutul de relatie de ocazie, atunci acest lucru implica si lipsa cadourilor, cartilor, florilor sau a gesturilor romantice de orice fel. Cu alte cuvinte trebuie sa elimini orice gest poate fi interpretat ca fiind romantic.

3. Prioritizarea nevoilor proprii

Cand vine vorba despre sex ocazional, acest lucru inseamna sa te concentrezi pe propriile nevoi sexuale si nu pe mentinerea partenerului fericit. Acesta este si avantajul principal al acestor relatii casual. Optiunile cum ar fi anularea planurilor pentru a va vedea sau a le face mici favoruri partenerilor nu ar trebui sa faca parte din ecuatie.

4. Excluderea acestor parteneri din viata personala

Pe principiul ce faci in Vegas, ramane in Vegas, doar tu ar trebui sa stii de partenerul de sex ocazional. Este mai bine sa pastrezi aceasta relatie ocazionala complet separata de restul vietii personale. Nu iti prezenta partenerul de sex prietenilor, colegilor sau familiei. De fapt, este cel mai bine daca nu vorbiti despre ei, cu  niciunul dintre acei oameni. Chiar nu exista niciun motiv sa faci acest lucru, din moment ce relatia se bazeaza doar pe sex.

Evita sa realizezi o relatie de prietenie cu un astfel de partener. O persoana pe care o intalnesti pe matrimoniale sex nu este cineva cu care ar trebui sa despre cum a decurs ziua  sau pentru a te apropia pentru ca ai nevoie de un umar de sustinere. In mod ideal, comunicarea ar trebui sa se limiteze la realizarea sau finalizarea actului sexual.