Cele mai bune 5 pozitii de sex pentru fete

Auzim mereu ca am putea face un sex de calitate, am avea parte de un orgasm mai bun sau o de o relatie mai buna. Dar cat de des auzim subiecte despre cum ne putem intelege mai bine dorintele noastre cele mai profunde. De multe ori este considerat un subiect tabu, dar cand vine vorba de sex fete, orgasmele pot fi mai intense, de mai scurta durata sau care dureaza mai mult. 

Fiecare femeie este diferita atunci cand vine vorba de orgasm. In cele ce urmeaza sunt prezentate cele mai bune pozitii de sex fete, pozitii care iti asigura un orgasm de neuitat.

1. Fata deasupra

Lasati-va partenerul sa se intinda pe spate. Urcati deasupra, cu cate un picior pe ambele parti ale torsului sau. De obicei, este mai bine sa va concentrati mai mult pe balansarea corpului inainte si inapoi, decat sa incercati sa va miscati in sus si in jos. Puteti incerca, de asemenea, sa va miscati pelvisul in cercuri lente sau intr-o miscare de cifra-opt.

De ce functioneaza? 

A fi deasupra este cea mai populara pozitie pentru multe fete, deoarece le ofera un control complet asupra ritmului, unghiului, adancimii si nivelului de stimulare. Exista o multime de variante amuzante ale acestei pozitii, ceea ce o face foarte versatila. Nu este una dintre pozitiile cele mai intense pentru barbati, asa ca partenerul tau poate fi capabil sa ajunga in punctul culminant mai greu decat de obicei, oferindu-ti mai mult timp pentru a atinge apogeul.

2. Doggy Style 

Puneti-va pe maini si in genunchi. In timp ce partenerul sta in spatele vostru, el iti poate tine soldurile. Poti sa stai nemiscata sau, alternativ, sa impingi soldurile inapoi impotriva lui.

De ce functioneaza? 

Doggy Style creeaza o stimulare super profunda. Femeile care sunt capabile de orgasm vaginal vor beneficia de intensitatea acestei pozitii si de stimularea directa a punctului G. Fetele care au nevoie de stimularea clitorisului pentru a ajunge la orgasm le va fi deosebit de usor sa isi foloseasca mana sau o jucarie sexula in aceasta pozitie.

3. Tehnica de aliniere coitala (CAT)

Incepeti in pozitia misionarul, cu tine pe spate si partenerul deasupra, intre picioarele tale. Puneti-l sa-si traga corpul in sus spre capul vostru, astfel incat pelvisul sau sa fie putin mai sus decat in mod obisnuit, in misionarul traditional. In loc sa se concentreze pe miscarea inauntru/in afara, ar trebui sa se concentreze mai mult pe miscarea de frecare a pelvisului.

De ce functioneaza? 

In ciuda numelui care suna clinic, aceasta este o pozitie de sex fete excelenta. Schimbarea alinierii pelvisului tau permite ca oasele lui pubiene sa se frece de clitorisul tau si sa ofere genul de stimulare directa, care le ajuta pe majoritatea femeilor sa atinga un orgasm intens. Este excelent pentru femeile care se tem sa incerce o gramada de pozitii nebune, deoarece este extrem de usor sa treci de la misionarul traditional, la aceasta pozitie. Este intim, confortabil si placut.

4. Sideways Straddle – Fluturele

Aceasta este o pozitie oarecum complicata, dar merita efortul! Poate doriti sa practicati aceasta pozitie de sex complet imbracati pentru a intelege locul unde ajung toate membrele inainte de a incerca aceasta pozitie fara haine. Asezati-va partenerul pe spate cu amandoua picioarele intinse pe pat. Ghemuieste-te deasupra lui, cu unul dintre picioarele tale intre picioarele lui, iar celalalt picior in partea opusa. Coborati-va usor in genunchi si folositi mana pentru a-i ghida penisul in interior.

In mod esential, te vei lasa pe unul din genunchi. De dragul vizualizarii, sa ne imaginam ca exista un ceas peste corpul sau, cu cele 12 ore deasupra capului. Daca esti pe piciorul drept, corpul tau va fi indreptat spre aproximativ 7:30. Daca esti pe piciorul stang, ar trebui sa fii indreptat catre 4:30. De acolo, in mod esential, te vei plimba inainte si inapoi, frecandu-te de coapsa superioara si zona pubiana.

De ce functioneaza? 

Aceasta pozitie permite o actiune fantastica de frecare. Vei controla ritmul si vei decide exact cat de multa presiune este pusa pe clitorisul tau. Este, de asemenea, o pozitie destul de unica, iar noutatea poate fi destul de incitanta.

5. Podul

Incepeti in pozitia misionarului. Aduceti-va partenerul sa stea in asa fel incat sa stea cu picioarele intinse. In timp ce stai pe spate, pune-ti picioarele pe pat si arcuieste-ti soldurile un pic, astfel incat sa fii intr-o pozitie de pod joasa. El iti poate apuca soldurile si le poate folosi ca parghie atunci cand te penetreaza.

De ce functioneaza?

Aceasta pozitie creeaza o stimulare foarte profunda, un sentiment minunat de plenitudine si un unghi frumos pentru punctul G. Clitorisul tau este liber, astfel sa poata fi stimulat de tine sau de partener sau cu ajutorul unei jucarii sexuale.