Numerologie – Semnificatia numarului 1

Numarul 1 simbolizeaza leadership pur, energie, individualism si egoism material. Simte unitatea familiala si un interes profund de a fi protagonistul a tot.

Ce inseamna numarul 1? Numarul 1 este, in cadrul numerelor de baza, unul dintre cele mai autosuficiente datorita vibratiilor sale. Este simbolul unitatii , punctul de plecare, inceputul tuturor si este unitatea de referinta in matematica. Simbologia numarului 1 este reflectata cu simbolul soarelui si se caracterizeaza prin puterea sa.

Este energie in stare naturala dar si o forta creatoare, originala, pozitiva si hiperactiva, desi de obicei este o persoana individualista, egoista si nu accepta de obicei ca i se impun lucruri. Este obsedat sa faca lucrurile in felul lui, motiv pentru care rareori accepta ca cineva sa-i raspunda sau sa-l contrazica in actiunile sau in simplele lui sfaturi.

O alta dintre caracteristicile pozitive ale numarului 1 este aceea de a avea o minte stralucita , cu mare agilitate si intensitate in orice initiativa care i se propune. Au tendinta de a avea un caracter puternic si incapatanat, un adevarat lider dinamic care este plin de energie dar trebuie sa stie sa se controleze pentru ca aceasta energie sa nu se intoarca impotriva lui. Fiind atat de individual, autocontrolul este esential pentru a prelua controlul asupra vietii pe care vrei sa o duci, care uneori iti sacrifica de multe ori propria fericire. Marea sa adaptabilitate si simtul sau de supravietuire il fac un om omniprezent al vietii si un iubitor al competitivitatii.

Personalitatea numarului 1

Cel (1) guverneaza si guverneaza creierul si mintea, motiv pentru care au uneori iluzii de grandoare. Traind cu atata intensitate, entuziasm si dinamism, ei au tendinta de a comite nesabuinta datorita faptului ca au un spirit tanar, rebel si plin de viata care ii determina sa dea totul in ceea ce si-au propus. Acest tip de personalitate tinde sa acorde multa importanta materialului si mai ales banilor. De obicei, nu pretuiesc acei oameni care nu au obiective materiale in viata lor.

Dragostea si afinitatile numarului 1

Descopera semnificatia numarului unu (1) in dragoste si numerele sale aferente pentru a forma un cuplu.

De obicei nu sunt o persoana care se deschide fata de ceilalti si mai putin in chestiuni private si in sentimentele lor, mai degraba sunt rezervati, dar in spatele acelei carapace pe care si-au construit-o sunt de obicei amabili si afectuosi. In general, ei tind sa fie foarte infocati in dragoste, deoarece se lasa purtati de puterea si energia lor.

Nu le place sa se simta legati din cauza individualismului lor si cauta mereu pe cineva care sa-i accepte asa cum sunt, motiv pentru care sunt atat de selectivi cand vine vorba de a-si gasi un partener. Nu se caracterizeaza prin romanticismul lor, ci sunt pentru a fi absorbitori, iar adaptabilitatea lor face viata de acasa foarte suportabila.

Oameni foarte pasionati si gelosi

A fi atat de pasionat si a trai totul cu atata intensitate face ca gelozia sa fie una dintre caracteristicile sale, desi nu o arata de obicei deoarece felul lui de a fi le face sa intre inauntru. Aceasta pasiune inseamna ca in zona de fidelitate ei sunt cei care isi stabilesc propriile standarde ca forma de autoafirmare.

Compatibilitate numarul unu

Numarul 1 este compatibil cu 2 (doi), 3 (trei) si 5 (cinci).

  • Compatibilitate cu 2: Cele doua se completeaza aproape perfect cu 1 datorita faptului ca tind sa aiba un caracter foarte intelegator si, de obicei, se adapteaza perfect tuturor circumstantelor. O alta caracteristica a acestora este ca le place sa fie pe plac din cauza a ceea ce tind sa se ocupe de orice dorinta sau cerere care le este adresata. O relatie intre UNUL si DOI poate functiona atata timp cat stiu sa combine ambele calitati si stiu sa faca fata momentelor de tensiune.
  • Compatibilitate cu 3: Cele trei ofera alte virtuti de care numarul 1 are nevoie sa fie mai stabil si sa nu se lase dus de impulsul sau. Energia celor 3 se completeaza foarte bine si personalitatea lor foarte echilibrata ii face sa se simta foarte atrasi. Acest echilibru inseamna ca relatia poate fi mentinuta fara multe dispute si se ajunge usor la intelegeri in discutii.
  • Compatibilitate cu cei 5: Cei cinci sunt o sursa de admiratie si respect pentru unul, asa ca raportul este foarte rapid. De asemenea, ambele coincid cu hiperactivitatea si originalitatea, ceea ce faciliteaza formarea unui cuplu.
Incompatibilitatile numarul unu

Exista unele numere care de obicei nu au o afinitate buna cu numarul 1 si acestea sunt urmatoarele: 1, 8 si 9. Energia si vibratiile lor sunt foarte asemanatoare cu cele ale unuia, ceea ce le face incompatibile.

Cel (1) la serviciu

Caracterul sau puternic si abilitatile de conducere il determina sa caute in mod constant victoria fara sa se gandeasca la altii. Uneori, pentru a-si duce la indeplinire actiunile si obiectivele, nu ezita sa foloseasca alte persoane in beneficiul sau. Sunt greu de integrat intr-o echipa de lucru, dar mintea lor stralucitoare ii face sa aiba de obicei mari succese profesionale.

Cel 1 din casa

In mediul familial sunt de obicei buni parinti si se bucura de tot felul de intalniri si adunari cu familia si prietenii . Dorinta lor de a depune efort ii face sa isi indeplineasca mereu angajamentele si sunt de obicei foarte stricti cand vine vorba de punctualitate.

Lucruri pozitive despre unul

Unul dintre lucrurile care ar trebui evidentiate despre numarul 1 este forta , impulsul si ambitia sa care patrund in toate actiunile si obiectivele sale. Inteligenta sa ridicata, intuitia si bunul simt il fac o persoana cu abilitati mari de afaceri si atrage bani cu usurinta. Are o mare dorinta de a se imbunatati in fiecare zi si o dragoste neconditionata pentru familia sa.

Lucrurile negative ale unuia

Caracterul sau de invingator il face foarte egoist si individualist in toate actiunile sale. El incearca sa-si exercite autoritatea asupra celorlalti, crezandu-se superior tuturor si isi pierde puterea. Frica lui de esec il face sa aiba tendinta de a cadea in depresie si de a fi melancolic. Interesul lui pentru lucrurile materiale le depaseste pe celelalte si lipsa lui de scrupule inseamna ca aproape intotdeauna realizeaza ceea ce isi propune in viata. Tind sa tanjeasca dupa vremuri trecute.

Nume de baieti cu numarul 1

Va prezentam aici o selectie de nume de baieti pentru bebelusul dvs. cu numarul 1 in numerologie:

Alberto, Agustin, Alfonso, Borja, Cesar, Cosmin, Damian, Dan, Eric, Fabian, lsaia, Ivan, Leon, Levy, Nicolas, Pablo, Sergiu, Victor.

Nume de fete cu numarul 1

Va prezentam aici o selectie de nume de fete pentru bebelusul dvs. cu numarul 1 in numerologie:

Atenea, Abbie, Aitana, Amalia, Ana, Isabel, Camille, Carina, Carolina, Daniela, Dori, Elena, Elisa, Eva, Fabiola, Gabriela, Jazmin, Lucia, Maria, Miriam, Zoe.