Lido si Idle DAO lanseaza noi produse de miza ETH 2.0 ajustate la risc

Lido, o solutie cu mai multe lanturi, si Idle DAO, o organizatie descentralizata care construieste produse financiare pentru Web3, s-au asociat pentru a lansa o noua DeFi primitiva a pietei DeFi, oferind un APR care variaza intre 1,8% si 8%.

Idle DAO si Lido aduc randamentul cu efect de levier si protectia depozitelor la ETH 2.0

Ecosistemul Ethereum a crescut semnificativ in ultimul an si acum are peste 9 milioane de ETH mizati. Cu peste 280.000 de validatori activi in retea, cantitatea de ETH mizata continua sa creasca constant: ETH 2.0 are in prezent de douazeci de ori cantitatea de ETH mizata decat suma ceruta de Fundatia Ethereum la lansare.

Pentru a creste si mai mult cantitatea de ETH mizata si pentru a deschide participarea pe o piata mai larga, Lido a incheiat un parteneriat cu Idle DAO pentru a introduce o noua oportunitate de pariare ajustata la risc: stETH Perpetual Yield Tranches.

Intr-un comunicat de presa, companiile au spus ca acestea sunt primele produse ETH 2.0 cu un mecanism de protectie. Interesul in crestere pe care capitalul institutional l-a manifestat pentru ETH 2. 0 a dezvaluit nevoia de performanta sigura si durabila, iar parteneriatul Lido cu Idle DAO a fost conceput pentru a raspunde acestei nevoi.

Perpetual Yield Tranches este un produs DeFi care segmenteaza randamentul si riscul, permitand furnizorilor de lichiditati sa obtina o cota mai mare din randament prin asumarea unui procent mai mare de risc. Furnizorii de lichiditati care cauta o oportunitate de staking mai stabila pot acoperi riscul prin depunerea activelor lor intr-o transa protejata incorporata.

Transele junior DAO idle primesc o proportie mai mare din randamentul generat prin Lido, dar isi asuma un risc financiar mai mare. Transele senior, pe de alta parte, primesc o parte mai mica a rentabilitatii, dar prezinta un risc mai mic si sunt primele care sunt remediate in caz de nerespectare.

Cu toate acestea, Senior Tranches va inregistra o DAE mult mai mare in urmatoarele saptamani, datorita unui nou program de stimulare pe care il vor lansa companiile. Faza initiala de pornire a colaborarii dintre Lido si Idle DAO va dura 4 saptamani.

In fiecare saptamana, 10.000 de jetoane LDO vor fi distribuite utilizatorilor pentru a stimula furnizarea de lichiditate in transe senior stETH, ridicandu-le DAE peste 5%.

„Aceasta noua primitiva DeFi este flexibila, fara perioade sau epoci de blocare si complet fungibila, permitandu-i sa fie integrata cu usurinta in alte produse sau protocoale structurate. Integratorii au acum oportunitatea de a oferi diferite produse utilizatorilor finali in functie de nivelul lor de risc preferat”, au declarat companiile pentru CryptoSlate. Beneficiati de caracteristica de protectie incorporata pentru transele senior cu APY stimulat sau depuneti in transe junior pentru a depasi Lido.”

Unde sa tranzactionati Bitcoin cu efect de levier?

Stormgain este principalul schimb de criptomonede. Si pentru a sarbatori momentul grozav pe care il traieste Bitcoin, ofera 25 USDT in totalitate noilor sai utilizatori. Acest Exchange este partenerul oficial al echipei Newcastle Premier League. Si exclusiv pentru utilizatorii Crypto Passion, Stormgain ofera 25 USDT cu prima depunere, care trebuie sa fie de minim 110 USD.