11 cele mai bune filme de spionaj care te vor incanta

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai bune filme de spionaj de vizionat? Stii, cand vrei doar ceva mai palpitant, mai palpitant si cu mize mari? Ei bine, odata cu noptile lungi si racoroase, ne-am intrebat si noi acelasi lucru, pentru ca, oricat de distractive ar putea fi filmele de comedie usoare, uneori avem nevoie de ceva un pic mai entuziasmant care sa ne transporte intr-un taram in care unii se opresc la absolut nimic (chiar amenintarea propriei vieti) care sa ajute la salvarea lumii de un rau de nespus.

Cel mai important, am vazut o multime de filme in ultimii ani cu un rol feminin imputernicit la carma, ceea ce a facut intotdeauna un ceas inspirational (Gandeste-te la Charlize Theron in Atomic Blonde). Si in timp ce multe dintre aceste filme de spionaj ne-au servit ca o modalitate excelenta de a scapa de problemele noastre IRL, multe dintre ele au fost executate atat de fenomenal incat au cunoscut un succes major in sezonul de premii, cum ar fi Zero Dark Thirty de Jessica Chastain . Dar daca totusi nu poti sa te indepartezi de acele comedii rade in hohote care te-au distrat in timpul verii, poti obtine tot ce este mai bun din ambele lumi cu filme amuzante si captivante, cum ar fi The Spy Who Dumped Me si Austin Powers : Omul international al misterului.

Sincer, alegerea este nesfarsita, asa ca, fara alte prelungiri, accesati sub acoperire lista noastra cu cele mai bune filme de spionaj de vizionat…

 • The Spy Who Dumped Me (2018)

  Mila Kunis preia rolul Audrey Stockman, care, dupa ce a fost parasita de iubitul ei (Justin Theroux), descopera ca este un spion, cand mai tarziu apare in pragul ei cu amenintarea cu asasini mortali pentru el. Descoperirea o vede pe ea si pe prietena ei Morgan (Kate McKinnon) implicati intr-o conspiratie internationala in care se trezesc de-a face cu agenti secreti britanici in timp ce incearca sa salveze lumea.

 • Copii spion (2001)

  Te-ai intrebat vreodata de unde isi invata toti acesti spioni abilitatile de spionaj? Ei bine, cred ca familiile lor ii incep de tineri, ceea ce este evident in Spy Kids din 2001 . La doisprezece ani dupa ce spionii internationali in secret Gregoria si Ingrid se indragostesc in timpul unei misiuni, acestia au o familie proprie sub forma lui Carmen, de 12 ani, si a lui Juni, in varsta de noua ani. Dar cand parintii dispar, depinde de copii sa-si arate valoarea in afacerea familiei si sa-i ajute sa-i gaseasca.

 • Spion (2015)

  Melissa McCarthy, amuzanta de la Hollywood, isi asuma rolul analistului CIA Susan Cooper, care se transforma intr-un agent de teren atunci cand, fara sa vrea, se ofera voluntara sa se infiltreze intr-un contract de arme pentru a opri o catastrofa globala. Desigur, dupa cum va puteti imagina, sunt asteptate multe rasete cu acesta.

 • Blonda atomica (2017)

  Cu bob-ul ei blond platina cu franjuri, castigatoarea Oscarului Charlize Theron este fara efort ca agent MI6, Lorraine Broughton, care este trimisa in misiune pentru a obtine o lista furata de agenti secreti exceptionali inainte de prabusirea zidului din Berlin. James McAvoy si Sofia Boutella joaca in aceasta drama de spionaj, usor de multumit, care trage in fund.