Este sexul zilnic bun pentru tine?

O viață sexuală sănătoasă va imbunatateste sănătatea dvs. generală și nu ar putea fi o cale mai bună decât să faceti dragoste cu partenerul dvs. în fiecare zi. În afară de a fi doar un beneficiu reproductiv, sexul sănătos îmbunătățește și viața fizică, mentală, emoțională și socială. Activitatea sexuală are mai mult de-a face cu dvs. cu o mentalitate sănătoasă decât doar cu sarcini neplanificate și evitarea bolilor. Este bine să aveți sex bun în fiecare zi și acest articol vă va oferi o perspectivă asupra beneficiilor de sănătate pe care le are acesta pentru dvs.

Cum te ajuta sexul sa ai o sanatate mai buna?

Știați că sexporno stimulează sănătatea cardiovasculară și vă păstrează inima sănătoasă? Iată ce trebuie să știți.

• Reduce riscul de zahăr din sânge

• Arde calorii

• Reduce riscurile bolilor cardiace, hipertensiunii și accidentelor vasculare cerebrale

• Îmbunătățește libidoul

Beneficii de sănătate ale sexului zilnic

Satisfacerea partenerului dvs. este ceva pe care va trebui să vă concentrați mai degrabă decât să vă puneți dorințele sexuale ca prioritate principală. O viață sexuală sănătoasă înseamnă înțelegerea partenerului dvs. în pat și văzând ceea ce dorește cel mai mult. Acest lucru va stimula intimitatea sexuală și va face viața sexuală mai interesantă. Amintiți-vă, cu cât faceți mai mult, cu atât este mai bună căsătoria sau relația dvs. Iată câteva beneficii pentru sănătate pentru a face sex în fiecare zi.

Somn bun

Sexul intens face corpul să elibereze hormoni fericiți numiți oxitocină și endorfine care stimulează intimitatea și nevoia de a face acest lucru în mod repetat. Acești hormoni sexuali ajută la un somn mai bun și un somn bun duce la:

• Viața mai lungă

• Sistem imunitar puternic

• Somn odihnitor

• Vă păstrează energia toată ziua

Notă: Obținerea unui orgasm sau masturbarea poate, de asemenea, să ajute la beneficiile menționate mai sus. Sexul adaugă un rezultat puțin mai rapid decât un orgasm.

Scade stresul

Sexul zilnic reduce stresul prin creșterea hormonilor endorfine care sunt responsabile pentru stimularea stărilor de sex. Nu uitați că sexul este o formă de exercițiu care este responsabilă pentru reducerea stresului și păstrarea calmului. De fiecare dată când vă aflați sub stres, faceți dragoste cu partenerul dvs. Simplu nu-i asa? Da, este cel mai rapid mod de a bate stresul.

Reduce riscurile de tensiune arterială

Ei bine, stresul excesiv poate duce la riscul de a dezvolta tensiunea arterială. Cu cât aveți mai mult sex, cu atât veți evita mai mult stresul, împiedicând astfel riscurile de a dezvolta tensiunea arterială. Masturbarea reduce, de asemenea, riscurile de tensiune arterială, deoarece relaxează nervii și vă ține mintea puternică.

Te face să arăți mai tânăr

Strălucirea de dimineață nu mai este o imaginație. Suferiti de acnee sau piele uscată? Luați în considerare să faceți sex cu partenerul dvs. în fiecare zi și veți vedea că pielea dvs. obține o textura vibrantă. Această strălucire naturală poate fi atribuită stresului eliberat și gândirii pozitive. Cu cât faceți mai mult, cu atât veți dezvolta o relație sănătoasă. Adăugați strălucire pielii dvs. spunând da la sexul zilnic.

Bine pentru inimă

Sexul zilnic ajută la reducerea riscurilor bolilor cardiace, cum ar fi accidentul vascular cerebral și tensiunea arterială. Cu cât aveți mai mult, cu atât mai mult vă vedeți că inima dvs. devine mai bună și mai puternică. Deci, cum se întâmplă acest lucru? Simplu! În timpul actului sexual, aveți tendința de a respira intens și acest lucru acționează ca o formă de exerciții respiratorii și face ca inima dvs. să funcționeze mai bine. Afla si despre alte beneficia ale sexului regulat, accesand descopera.ro.