Ce ne rezerva noile tendinte de gaming si console

Cum consolele urmatoarei generatii se afla la usa, gamerii nu contenesc sa se intrebe ce ii asteapta in viitor in ceea ce priveste grafica urmatoarelor jocuri video care  vor veni pe piata cat de curand.

Cu venirea consolelor Xbox si PlayStation 4 pe piata, lumea deja se intreaba care vor fi urmatoarele inventii si strategii in privinta jocurilor video si cu ce efecte vizuale vor mai fi uimiti de aceasta data.

Dezvoltatorii trebuie acum sa testeze aceste console la adevarata lor valoare pentru a descoperi o grafica pe masura asteptarilor si a constructiei tehnice ale noilor console. Artistii au inceput deja sa creeze treasere ale unor noi posibile jocuri, concepte grafice aparand deja pe piata si semanand exorbitant de mult cu realitatea. Viziteaza filebox.ro si alege cele mai noi console aparute pe piata!

Sa vedem ce ne pregatesc noile tendinte de gaming si console in privinta calitatii grafice!

Zombii ar putea arata mai infricosator ca niciodata gratie puterii mai ridicate de rendering existente in noile placi video din consolele de ultima generatie care se lanseaza pe piata in acest an. Jocurile horror survival se afla pe val la ora actuala, asa ca zombiile au un loc special in inimile gamerilor. Detaliile infricosatoare ale acestora vor fi mult mai usor de vazut gratie urmatoarei generatii de console.

Si jocurile hack and slash au o importanta deosebita in lumea jocurilor pe consola astfel ca si acestea vor suferi modificari majore odata cu noile posibilitati grafice. Noile personaje pe care jucatorii le pot manui vor avea un detaliu grafic mult mai bun si se vor misca mai natural. Armurile si armele vor arata mult mai realist, iar detaliile de pe acestea si jocul de lumini vor crea personaje mult mai realiste, oricat de fantastica este povestea in care acestea se afla.

Si in shootere lucrurile se vor schimba, iar personajele intalnite pe strazile oraselor virtuale vor fi mult mai detaliate, asa incat moartea acestora va parea si ea mult mai reala. Animatiile si chiar modul in care personajele vorbesc se vor schimba, semanand mult mai mult cu realitatea pentru a oferi jucatorului cele mai bune si frumoase detalii grafice.

 Si in jocurile fighting vor aparea noi animatii si miscari extraordinare care vor simula intr-o oarecare masura stiluri de lupta reale. Personajele pe care jucatorul le va manui in cele mai palpitante si sangeroase lupte vor fi mult mai realist lucrate si li se vor vedea pana si porii de pe fata. Fluidizarea materialelor va simula realitatea, oferind un detaliu extraordinar si o calitate deosebita noilor jocuri.

Cum extraterestrii devin o sursa impresionanta si inepuizabila de povesti video, acestia trebuie construiti cat mai bine, iar gratie noilor prospecte oferite de noile console de joc, realitatea va deveni de nedeslusit in lumile fantastice in care vor misuna fiinte extraterestre din alte lumi, fie ca acestea sunt prietenoase sau dusmani.

Urmatorul joc Mass Effect sau chiar extraterestrii din Star Trek vor arata mai bine decat oricand gratie noilor modele care sunt construite ca si concept in prezent.

Chiar si efectele CGI ar putea deveni o imagine comuna in jocurile video, mai ales daca si calitatea acestora va fi una superioara acelora deja cunoscute. Jocurile fantastice cu magie si shooterele sau jocurile de aventura vor putea avea personaje tridimensionale care sa semene mult mai bine cu niste jucarii adevarate sau chiar cu persoane reale!

Si mediul inconjurator va fi foarte diferit, caci detaliile grafice vor fi mult mai ridicate, permitand crearea unei imagini mult mai aproape de realitate. Mediile inconjuratoare si personajele din jocuri de aventura – si nu numai – pot deveni adevarate lumi colorate in care jucatorul va pierde ore in sir gratie frumusetii pe care o vede!

Noile console se apropie de lansarile oficiale cu pasi repezi, iar noile jocuri care aduc grafica la un nou nivel de profesionalism nu intarzie sa apara. In curand, vom putea experimenta povesti originale inspirate din realitate, ale caror grafica de top va impresiona intreaga bransa de gameri.