Barbra Streisand injura ca un birjar

Revenita in lumina reflectoarelor la mai bine de sase ani dupa ce-si anuntase retragerea, Barbra Streisand a fost huiduita de public

Legendara cantareata Barbra Streisand, ajunsa la varsta de 64 de ani, a hotarat sa se intoarca pe scena, motivandu-si decizia prin dorinta de a strange fonduri pentru diferite fundatii umanitare. Pretul unui bilet la spectacolul sau s-a situat intre 100 si 750 de dolari.

Va rog sa fiti politicosi!

La primul sau concert sustinut la Madison Square Garden, Barbra a avut parte de o primire mai putin calduroasa din partea fanilor. Democrata convinsa, ea a inclus in mijlocul spectacolului un segment comic in care imitatorul Steve Bridges il ironiza pe presedintele american George W. Bush. Desi mai toti fanii au aplaudat politicos, au fost si persoane care, indignate de reprezentatia mult prea lunga oferita de Streisand si Bridges, au inceput sa huiduie. Va rog sa fiti politicosi!, a cerut artista. Atunci cand unul dintre spectatori a refuzat sa-i asculte cererea, fluierand in continuare, Barbra l-a pus la punct printr-o injuratura. La conferinta de presa ce a avut loc dupa terminarea concertului, Streisand si-a cerut scuze pentru iesire. Acelasi lucru s-a intamplat si in timpul spectacolului de la Fort Lauderdale, unde cantareata a reusit din nou sa-si enerveze auditoriul cu glumele despre liderul de la Casa Alba. De aceasta data, un spectator a aruncat pe scena un pahar plin cu apa. Paharul nu si-a atins tinta, iar Barbra s-a abtinut de aceasta data de la comentarii.

Am platit sa o aud cantand si nimic altceva

Managerul artistei, Martin Erlichman, a spus ca Barb nu intentioneaza sa elimine aceasta parte din spectacol, considerand ca monologul cu pricina este apreciat de majoritatea fanilor. Presa a acordat acestui subiect multa atentie, deci nu inteleg de ce admiratorii lui Bush sunt atat de surprinsi cand vin la spectacol, a adaugat Erlichman. Am platit sa o aud cantand si nimic altceva, Nu am dat bani pe bilet ca sa vad cum se distreaza pe seama presedintelui, au spus cateva persoane prezente la spectacolele artistei. In replica, Streisand a declarat: Daca tot ce vrei este sa ma auzi cantand, atunci cumpara albumul si stai acasa.