Avantajele incercarii de noi pozitii sexuale

Pentru orice cuplu, este foarte important sa existe varietate în viața sexuală. Ei bine, de ce ai rămâne la o singură poziție când sunt atât de multe pentru a experimenta? În plus, nu veți știi niciodată cât de mult vă veți bucura de o poziție diferită dacă nu încercați. Dacă sunteți încă blocați în aceeași poziție, vă vom oferi patru motive pentru a încerca diferite poziții sexuale care vă vor ajuta sa aveti o viata sexuala implinita.

• Compensează incompatibilitatea sexuală

Da, functioneaza! Doar pentru că o singură poziție nu funcționează pentru un cuplu nu înseamnă că partenerii sunt absolut incompatibili sexual. Prin urmare, este esențial să mergeți mai departe și să faceți totul pentru a atinge compatibilitatea sexuală. Acest lucru inseamna sa experimentati cat mai mult pentru a descoperi ce anume va place si va satisface pe deplin. De asemenea, puteti incerca si jucarii sexuale de pe https://placereshop.ro/ pentru extra placere si senzatii de neuitat.

• Incercati pozitii noi

Este de la sine înțeles că plăcerea obținută dintr-o poziție de stil Doggie este diferită de plăcerea primită dintr-o poziție misionară. Acest lucru se datorează faptului că pozițiile diferite vizează puncte diferite de plăcere.

• Vizualizări și percepții diferite

Când pozițiile dvs. sunt schimbate, si placerea este diferita. Diferitele poziții vă pot face să simțiți emoții variate și să vă schimbați percepțiile despre relația și partenerul dvs.

• Orgasme neexplorate

În timp ce vă bucurați de sex, întregul corp este conectat la organele genitale. Diferitele poziții vă vor ajuta să vă incitati întregul corp în moduri diferite de a obține plăcere maximă. Unele poziții ar putea să vă facă sa simtiti placere ca niciodată înainte. Experimentarea vă va ajuta să înțelegeți ce vă face să vă simțiți cel mai bine.

Reducerea problemelor de compatibilitate sexuală

Unele pozitii speciale pot reduce incompatibilitatea sexuală într-o oarecare măsură. Nu trebuie să fii expert “Kama Sutra” în învățarea acestor pozitii sexuale. O mică practică și veți putea să depășiți toate problemele de compatibilitate. Daca este nevoie, puteti cauta ajutor la un terapeut de sex.

Scapati de monotonie

Vă puteți plictisi prin încercarea aceleiași pozitii din nou și din nou. Incercarea diferitelor poziții vă poate ajuta, de asemenea, să obțineți mai multă încredere prin reducerea șanselor de ejaculare prematură și a problemelor conexe. In plus, viata intima se va imbunatati semnificativ mai mult, iar monotonia va fi eliminata.

Experimentați emoții diferite

Puteți adăuga vibrații jocului dvs. de dragoste prin încercarea de posturi speciale care evocă sentimente diferite. Pe măsură ce zonele sensibile sunt răspândite in întregul corp, schimbarea posturilor vă poate ajuta sa simtiti senzatii noi, dând naștere la diferite emoții de fiecare dată când aveți sex. De asemenea, vă ajută să vă simtiti mai bine cu partenerul dvs. în pat.

Cunoaște-ți corpul mai bine

Organele corpului nostru sunt interconectate unul cu celălalt și stimularea extrem de importanta, ceea ce inseamna ca ambii parteneri trebuie sa acorde o atentie deosebita preludiului. Schimbarea pozitiilor sexuale vă va ajuta adesea să va cunoașteți mai bine corpul, zonele sale sensibile și capacitățile de stimulare. Pe concediaza-ti-seful.ro poti descoperi pozitii noi pe care ai putea sa le incerci impreuna cu partenerul pentru a reaprinde pasiunea dintre voi.