9 sfaturi pentru a crea continut extraordinar care este usor de descoperit

Exista atat de multe lucruri minunate despre era digitala in care traim si suntem norocosi sa avem o abundenta din ce in ce mai mare de informatii la indemana.

Sarcina de a impartasi stiri si informatii valoroase nu mai apartine exclusiv jurnalistilor profesionisti; tot mai multi bloggeri auto-promovati acceseaza web-a-verse pentru a-si impartasi opiniile si perspectivele.

In timp ce aceasta schimbare a puterii de la institutiile media traditionale deschide o multime de usi pentru bloggeri, ea a dus, de asemenea, la o exces de continut online. Aceasta este o problema daca incercati sa va observati continutul. Dar exista lucruri pe care le poti face pentru a te asigura ca continutul tau primeste atentia pe care o merita.

Iata noua sfaturi pentru ca continutul tau sa iasa in evidenta din multime:

  1. Tineti cont de publicul dvs. ideal – Creati intotdeauna continut grozav avand in vedere clientii dvs. ideali – vor fi aceste informatii valoroase pentru ei? Daca nu, cum puteti crea informatiile astfel incat sa ii intereseze? Daca utilizati personaje in eforturile dvs. de marketing, luati in considerare diferitele persoane, interesele lor individuale si nevoile unice.
  2. Renuntati la actualizarea continutului vechi; In schimb, faceti postari noi – Daca scrieti pe blog despre o poveste in curs de dezvoltare sau despre un subiect care continua, creati o postare noua in loc sa actualizati pagina veche. Puteti crea o serie de postari de blog cu o anumita tema, asa cum am facut-o cu seria noastra de interviuri pentru experti PPC sau cu postarile de blog cu extensia publicitara Google AdWords. Link intre paginile vechi si cele noi pentru o navigare usoara.
  3. Folositi datele online pentru a descoperi tendintele – Twitter ofera date excelente in timp real despre subiectele care sunt in tendinte si despre ce vorbesc oamenii, iar Google Trends ofera informatii despre subiectele pe care oamenii le cauta. Crearea de continut avand in vedere aceste date online va va tine la curent si va va permite sa va optimizati continutul pentru acei termeni de cautare in tendinte.
  4. Acordati atentie structurii URL si etichetei de titlu – Includerea cuvintelor cheie pentru care doriti sa va clasificati in adresa URL si titlul dvs. adauga un impuls SEO placut.
  5. Evaluati-va continutul de top – expertii PPC stiu cat de important este sa testati si sa urmariti continuu succesul (sau lipsa) unui anunt. Testarea va permite sa descoperiti ce este si ce nu functioneaza in reclamele dvs. Evaluarea continutului dvs. de top este aceeasi idee. Examineaza-ti piesele de top si incearca sa vezi de ce aceste postari s-au descurcat atat de bine. Ai inclus mai multe imagini? A fost o stire actuala? Ai inclus o oferta grozava?
  6. Faceti-l usor de partajat – Incorporati butoanele Twitter, Facebook, LinkedIn si Google+ in paginile dvs. de continut, astfel incat vizitatorii sa le poata partaja cu usurinta prin retelele sociale. Suntem cu totii mult prea ocupati si/sau lenesi pentru a copia si lipi.
  7. Utilizati continut dinamic si legaturi interne – Cresterea descoperirii pe site este importanta pentru cresterea vizualizarilor paginii si a timpului pe site. Puteti sugera subiecte relevante vizitatorilor prin utilizarea continutului dinamic (cele mai comune subiecte, cele mai vizualizate subiecte etc.). Linkurile interne si textul de ancorare relevant fac, de asemenea, mai usor pentru vizitatori sa descopere continut suplimentar si sa navigheze fara probleme pe site-ul dvs.
  8. Inserati cuvinte cheie cu coada lunga – Cuvintele cheie cu coada lunga sunt expresii cheie formate din trei sau mai multe cuvinte. Cuvintele cheie cu coada lunga sunt mai usor de clasificat decat termenii cap (expresii cu unul sau doua cuvinte), deoarece sunt mai specifici. Inserarea cuvintelor cheie cu coada lunga in continutul dvs. este o tehnica la indemana pentru a genera trafic tintit, relevant.
  9. Nu va zgariati cu media — inserarea continutului media, cum ar fi imagini si videoclipuri, va poate ajuta sa va pozitionati mai sus in SERP-uri. Puteti folosi textul alternativ al unei imagini pentru a insera cuvinte cheie SEO, dar si mai valoros este faptul ca multe motoare de cautare, inclusiv Google, afiseaza rezultate multiformat in partea de sus a paginilor lor SERP. De asemenea, oamenilor le place sa distribuie si sa „aprecieze” videoclipuri.

Implementati unele dintre aceste sfaturi si vedeti cum afecteaza clasamentul continutului dvs. Ca intotdeauna, continutul este rege — piesele tale nu vor primi niciodata prea multa atentie daca nu ofera informatii valoroase care ii intereseaza pe oameni. Cu toate acestea, atunci cand creati continut grozav care pur si simplu nu pare sa fie clasat, aceste sfaturi ar putea fi doar impulsul de care aveti nevoie pentru a va observa continutul.