6 trucuri pentru a elimina orice tip de blocare de pe telefon…

1. Deblocati telefonul utilizand Android Device Manager (ADM)
2. Deblocati telefonul folosind contul Google (numai pentru Android 4.4 si versiuni ulterioare)
3. Deblocati telefonul utilizand „Pattern Password Disable” (este necesar un card SD)
Fara noroc?
4. Resetati telefonul la setarile din fabrica

Pentru inceput, trebuie sa stiti ca aceasta metoda se va aplica numai dispozitivelor care au Android Device Manager activat. Pe un computer sau alt telefon mobil, accesati urmatoarea pagina: google.com/android/devicemanager. Conectati-va cu detaliile dvs. Google pe care le-ati folosit si pe telefonul blocat. Pe interfata ADM, selectati dispozitivul pe care doriti sa-l deblocati (daca nu este deja) si faceti clic pe „Blocare”. In fereastra care va aparea, introduceti o parola temporara; Nu trebuie sa puneti un mesaj de recuperare. Acum faceti clic din nou pe „Blocare”. Daca ati avut succes, ar trebui sa vedeti o confirmare sub caseta cu butoane, Ocolire, Blocare si Stergere. Pe telefon ar trebui sa apara un camp de parola unde trebuie sa introduceti parola temporara. Acest lucru ar trebui sa faca truc pentru a debloca telefonul. Acum, inainte de a continua, setati ecranul de blocare si dezactivati parola temporara.

Daca telefonul dvs. este putin mai jos si nu v-ati actualizat firmware-ul la Android Lollipop (5.0), atunci exista o modalitate mai rapida de a debloca un model de blocare. Este foarte usor: introduceti incorect un model de blocare pe ecranul de pornire de cel putin cinci ori (nu va fi dificil daca nu va amintiti cel corect). Acum selectati „uitati modelul”. Apoi ar trebui sa puteti introduce un PIN de rezerva sau sa va conectati cu contul dvs. Google. Introduceti din nou codul PIN de rezerva sau conectarea la Google. In cele din urma, telefonul ar trebui sa fie deblocat.

Aceasta metoda este pentru utilizatorii Android ceva mai avansati, care stiu ce inseamna termenii „radacinare” si „recuperare personalizata”. Dupa cum spune titlul, pentru ca acest lucru sa functioneze, telefonul dvs. va trebui sa aiba un slot pentru card SD. De ce? Ei bine, trebuie sa transferati un fisier .ZIP pe telefon, ceea ce de obicei nu este posibil cand este blocat. Singura modalitate este sa introduceti un card SD cu fisierul respectiv. Din pacate, din ce in ce mai putine dispozitive vin cu slotul pentru card, asa ca, in timp, va fi un lucru rar sa detii. Iata procesul: Descarcati fisierul Pattern Password Dezactivati .ZIP pe computer si plasati-l pe un card SD; Introduceti cartela respectiva in telefon; Reporniti telefonul in modul Recuperare sau Recuperare. Selectati fisierul ZIP din interiorul cardului si, in final reporniti dispozitivul. Telefonul ar trebui sa porneasca fara blocarea ecranului; Daca apare o parola sau ceva similar, nu intrati in panica. Pur si simplu scrie cateva si se va descurca.

Este posibil ca niciuna dintre optiunile de mai sus sa nu fi functionat pentru a elimina ecranul de blocare. Din fericire, exista o multime de utilizatori avansati care ofera noi modalitati de a rezolva aceasta problema si am adunat cateva pentru ca tu sa-ti incerci norocul. Cu toate acestea, merita mentionat ca nu am testat niciunul dintre ele pe dispozitive sau versiuni Android, asa ca nu putem promite ca vor functiona perfect. Cu toate acestea, exista utilizatori care au reusit sa acceseze functiile si sa deblocheze telefoanele. Sper sa functioneze si pentru tine!

Daca niciuna dintre optiunile de mai sus nu a functionat deloc pentru dvs., ultima solutie este sa efectuati o resetare din fabrica a dispozitivului. Pe telefoanele Nexus, acest lucru se poate face in modul de recuperare, de exemplu. Mai jos va vom explica cum sa efectuati procesul de recuperare care functioneaza pe unele dispozitive. Daca aveti un alt telefon Android, puteti arunca o privire si pe pagina producatorului pentru mai multe informatii. NOTA: Pentru a reseta un telefon Android obisnuit, trebuie doar sa mergeti la Setari; Faceti backup si faceti clic pe Restaurare la setarile din fabrica.

Mod de recuperare

Opriti dispozitivul. Apasati butonul de reducere a volumului si butonul de pornire in acelasi timp, tinandu-le apasate. Mobilul se va reporni (ar trebui sa vedeti sigla Android). Apasati butonul de volum in jos pentru a parcurge optiunile la „Mod de recuperare” sau „Mod de recuperare”. Acum apasati butonul de pornire pentru a intra in modul respectiv. Va aparea un semn de exclamare rosu, asa ca apasati din nou butonul de pornire, apoi apasati o data butonul de crestere a volumului. Veti vedea „Android Recovery” scris in partea de sus, impreuna cu cateva optiuni. Apasati din nou butonul de reducere a volumului pana ajungeti la „Stergeti datele / resetarea din fabrica”. Apasati butonul de pornire si introduceti optiunea respectiva. Folosind butonul de reducere a volumului, derulati in jos pana cand selectati „Da, stergeti toate datele utilizatorului”. Asigurati-va ca cititi tot ce apare si, In cele din urma, apasati butonul de pornire pentru a incepe procesul de recuperare. Cand este gata, veti putea reporni telefonul fara probleme si va incepe procesul initial de configurare a dispozitivului. Asta e! Acum trebuie sa incepi de la zero.