VoltEdge TX50, casti cu fir frumoase si ieftine

Sunetul in timpul jocului este o parte importanta a jocului, mai ales cand vine vorba de o experienta care incearca sa cufunde jucatorul sau sa faca parte dintr-un joc online. Gasirea unor casti care echilibreaza binele, frumosul si ieftinul, dar care ofera un sunet care nu te face sa te simti rupt de actiune este o sarcina dificila. Cu aceasta ocazie trecem in revista VoltEdge TX50 , casti cu fir concepute pentru console care fac un pas inainte pentru a fi luate in considerare de jucatori.

Design

Incepand cu designul cutiei sale, TX50 prezinta un design axat pe jucatorii Xbox sau PlayStation, folosind o combinatie de negru cu nuante de verde sau albastru, in functie de consola preferata. Designul este foarte stilizat, aratand o combinatie de linii drepte si curbe. Castile, desi sunt mari – chiar sunt mari – sunt destul de usoare si prezinta o mare rigiditate, in ciuda faptului ca sunt realizate in intregime din plastic. Spre deosebire de fratele sau wireless focalizat pe PlayStation 4, TX70, aici gasim un cablu pe care il folosim pentru a conecta mufa de 3,5 mm la controlul consolei. In acest cablu gasim o clema pentru a o plasa undeva pe imbracamintea noastra, o roata pentru a regla volumul si comutatorul intotdeauna necesar pentru a ne dezactiva microfonul. La fel, in casca din stanga gasim un microfon cu baza flexibila, putand sa-l reglam in cel mai bun mod care ni se potriveste, putand face zoom in, zoom out sau twist fara nicio problema.

Bentita poate fi putin aspra si, desi are o perna buna, potrivirea lasa de dorit. Castile acopera bine urechile, desi clar nu sunt concepute pentru a anula zgomotul din jurul utilizatorului, desi se poate aprecia ca ofera un spatiu acceptabil pentru toate dimensiunile de urechi. In interiorul cutiei, pe langa casti, vom gasi un scurt manual de instructiuni.

Conexiune

Desi TX-50 este vandut ca o casca de gaming concentrata pe o anumita consola, mufa sa de 3,5 mm ii permite sa fie conectat la orice astfel de intrare si sa functioneze fara nicio problema. Fie ca este vorba despre un controler Xbox, PlayStation 4, laptop sau telefon mobil, aceste casti functioneaza impecabil. Cablul este suficient de lung in cazul in care vrei sa il folosesti ca bentita pentru un apel pe care vrei sa il faci in interiorul casei.

Audio

Nu putem vorbi despre casti fara a face o mentiune importanta despre audio si aici TX50-ul poate imparti parerile. Desi sunetul nu este rau, este unul dintre cele care confera mai multa greutate basului, asa ca alte game se simt inecate, iar chiar si ajungand la un anumit volum incepe sa se distorsioneze. Fara optiuni pentru a face ajustari, daca aveti momente in care sunetul s-ar putea sa nu sune la fel de bine pe cat ati dori, ceea ce face ca experienta de ascultare sa fie mai putin dezirabila. Cu toate acestea, daca nu este o experienta audio perfecta pe care o cautati, aceste casti fac o treaba grozava, facand treaba in mod regulat.

Microfon

In ceea ce priveste microfonul, se remarca prin flexibilitate. Dupa cum am mentionat in sectiunea de design, setul cu casca are o mare oportunitate de a fi plasat in pozitia pe care o doriti sau pe care o considerati cea mai buna, astfel incat sunetul vocii dvs. sa fie transmis si altor jucatori. In ceea ce priveste audio, preia bine undele vocii, desi nu este de o calitate excelenta a sunetului de parca ar fi folosit un microfon profesional.

Concluzie

VoltEdge TX50 sunt o casca care poate fi o optiune grozava daca sunt primele casti pe care le folosesti pentru a intra in lumea jocurilor. Este important sa subliniem ca acestea sunt casti de baza, dar receptive, asa ca daca ati experimentat deja cu casti care ofera audio pe 7.1 canale sau alte optiuni mai profesionale, acest lucru s-ar putea simti ca un pas inapoi.