Top 10 cele mai scumpe telefoane din lume

Telefonul este o cerinta majora a vietii noastre de zi cu zi. Preturile telefoanelor variaza foarte mult, de la cele mai ieftine telefoane din lume pana la cel mai scump telefon din lume. In societatea de astazi, nu exista multe lucruri de care oamenii sunt mai atasati decat telefoanele lor mobile. Telefonul mobil al unei persoane este poarta sa catre tot ceea ce se intampla in viata sa. Odata cu recentele progrese in tehnologie, se pare ca telefonul mobil poate face tot ceea ce poate face computerul tau. Apoi, nu este o surpriza faptul ca telefonul mobil ar putea costa la fel de mult. In continuare ai o lista cu 10 cele mai scumpe telefoane din lume:

Iphone Princess Plus – 176,000$

iPhone Princess Plus are o caracteristica care nu este cu mult diferita de celelalte telefoane mobile iPhone. Acest iPhone este proiectat de celebrul designer austriac, Peter Aloisson. Pe langa aur, aceasta editie speciala pentru iPhone vine cu nu mai putin de 138 taieturi si 180 de diamante taiate stralucitoare, cu o greutate de 16,50 – 17,75. Si conform lui Peter Aloisson, diamantele au cea mai buna calitate, asa ca detinerea unui astfel de dispozitiv este un lucru remarcabil.

BlackDiamond VIPN Smartphone – 300,000$

Jaren Goh a creat acest concept elegant pentru Sony. Dispune de detalii cu oglinzi, oglinda din policarbonat si o tehnologie LED organica. Desigur, cand vine vorba de Sony, nimeni nu poate contesta rezultatele ecranului. Este decorat cu doua diamante, una pe butonul de navigare si cealalta pe spatele telefonului.

Vertu Signature Cobra – 310,000$

Modelele sunt destul de exclusive prin existenta unor forme precum sarpele Cobra de pe marginea telefonului. Proiectat de bijutierul francez, Boucheron, telefonul are un diamant taiat fin, un diamant rotund alb, doi ochi de smarald si 439 rubine.

Gresso Luxor Las Vegas Jackpot – 1 million$

Acest telefon provine de la un furnizor traditional de telefoane de lux – Gresso si se numeste Luxor Las Vegas Jackpot. Acest telefon a fost produs in Elvetia in 2005. Este realizat din aur care cantareste 180 de grame. Spatele telefonului este facut din lemn african care are peste 200 de ani. Acest lemn este cel mai scump lemn din lume. Cheile sale sunt din cristal de safir.

Diamond Crypto Smartphone – 1.3 million$

Bazat pe Windows CE, acest telefon inteligent a fost proiectat de catre producatorul de accesorii de lux Peter Aloisson. Acest obiect unic de arta are un pret de 1,3 milioane USD si este considerat ca fiind cel mai scump telefon din lume. Acesta prezinta o husa impodobita cu 50 de diamante, dintre care 10 rare sunt cele albastre. In afara de aceasta, mai prezinta si cateva sectiuni realizate din aur roz. De asemenea, ofera protectie impotriva furtului.

GoldVish Le Million – 1.3 million$

Goldvish ,,Le million” este proiectat de renumitul designer Emmanuel Gueit, care a proiectat o multime de ceasuri si bijuterii de lux. Cel mai luxos si scump telefon mobil, ,,Le Million” Piece Unique, a fost fabricat in Elvetia. Acest telefon incadrat de Guinness World Records drept cel mai scump telefoane mobil din lume vandut in Targul milionarilor de la Cannes, Franta, in septembrie 2006. Adesea denumit cel mai scump telefon din lume la 1,3 milioane de dolari, acest telefon de design este acoperit cu aur alb de 18k si 20 de diamante VVS1 de 20k.

iPhone 3G King’s Button – 2.4 million$

Cel de-al patrulea cel mai scump telefon din lume este inca ocupat de o varianta de iPhone, numita King’s Button iPhone 3G. Renumitul bijutier din Austria Peter Aloisson este creatorul acestui telefon. Pe acest telefon sunt montate 138 de diamante, ceea ce il face sa valoreze 2,4 milioane de dolari. Frumosul diamant alb de 6,6 carate este butonul de acasa al telefonului, care infrumuseteaza acest telefon.

Supreme Goldstriker iPhone 3G 32GB – 3.2 million$

Pentru cel de-al treilea cel mai scump telefon din lume, tot o varianta de Iphone, Supreme iPhone 3G are un pret de 3.200.000 de dolari. IPhone 3GS Supreme are o carcasa realizata din 271 grame de aur de 22k si un ecran ornat cu 53 diamante de 1 carat. In plus, butonul de acasa este acoperit cu un singur diamant rar de 7,1 carate.

Diamond Rose iPhone 4 32GB – 8 million$

Cel de al doilea iPhone cel mai scump din lume pana in prezent este iPhone 4 Diamond Rose facut de Stuart Hughes. Cu un pret de aproximativ 8 milioane de dolari, marginea telefonului este facuta auriu roz si are aproximativ 500 de diamante impecabile care totalizeaza peste 100 karate. Partea din spate este, de asemenea, aurie si are logo-ul Apple, complet decorat cu 53 de diamante suplimentare, in timp ce butonul de acasa este din platina, cu o singura taiere interschimbabila, de 7,4 carate sau diamante rare de 8 carate puse in centru.

Black Diamond iPhone 5 – 15.3 million$

Un alt telefon decorat de Stuart Hughes. El a construit un iPhone 5 cu aur si diamante negre, ceea ce il face cel mai scump smartphone din lume. A fost nevoie de 9 saptamani pentru construire, iar dispozitivul a fost facut manual. Carcasa acestui telefon se spune ca este facuta din aur solid de 24 de carate, iar sigla Apple si marginile sunt impanzite cu un total de 600 de diamante albe, in timp ce butonul de acasa este format dintr-un diamant negru de 26 de carate. Un miliardar chinez este cel care detine cel mai scump smartphone din lume.