Ce isi doresc barbatii in pat

Barbatii sunt mult mai open-minded decat femeile in ceea ce priveste sexul. Acestia isi doresc sa experimenteze cat mai multe in dormitor. De aceea, daca iti doresti o viata intima armonioasa cu iubitul tau, atunci trebuie sa stii neaparat ce isi doresc barbatii in pat. Citind acest articol, vei descoperi toate aceste lucruri.

Folositi o esarfa pentru a lega iubitul de maini

Va puteti inspira din filmele de le https://filmeporno2.com/ . Legați-vă barbatul de mainei atunci cand faceti dragoste pentru a-i arăta că aveți control, ceva de care va fi cu siguranta incantat la maxim. Bineînțeles, nu înseamnă că îl legați în așa fel încât să găsească dificil să se relaxeze sau sa il faca sa se simta incomod. Utilizați legături confortabile, senzuale și matasoase, cum ar fi cravat sau eșarfa. 

Puneți o pernă sub capul lui pentru a-i menține sprijinul astfel încât să vadă tot ce faceți cu el. Amintiți-vă că ideea de a-l lega este să-l țină în poziție buna în timp ceva desfasurati. Nu trebuie să fie prea strâns, dar mai mult ca un lucru simbolic, așa că spuneți iubitului că nu are voie să se miște deloc, până când nu-i spui să facă acest lucru.

Utilizati apa

Omul vostru va iubi senzația de apă pe corpul său excitat, deci este o idee minunată de incercat. Puteti sa faceti dus impreuna sau sa il stropiti cu apa calduta pe intreg corpul si mai ales in zona intima. Cu siguranta acest lucru ii va provoca o placere imensa. Deschideți dușul și sărutați-l pe gură in timp ce apa cade peste corpurile voastre. Pentru a face acest lucru și mai intim, puneți-vă brațele în jurul capului și vă ridicați încet pe degetele de la picioare pe măsură ce îl sărutați.

Vă puteți închide ochii sau puteți să ii deschideți încet, pe măsură ce va sărutați. Folositi gel de dus din plin si atingeti-va corpurile cu acea spuma. Amintiți-vă să-l sărutați între sesiunea de săpun pentru a-i arăta cât de mult îl iubiți și sunteți atrasa de el.

Poarta o rochie sexi

Omul vostru vă va dori mai mult dacă puteți stăpâni această artă. Nu este nimic mai senzual și mai rapid de a excita un barbat decât o rochie super sexy. Purtați o lenjerie de corp Lacy sau Kinky și plimbati-va prin casa asa. Puteți alege să purtați o cămașă albă și supradimensionată si sa lăsați butoanele deschise. Bucurați-vă de tinute sexy din piele și purtați-le împreună cu o pereche de tocuri sau cizme sexy înalte. Alte lucruri pe care si le doresc barbatii in pat afli si de pe clickpentrufemei.ro.

Vorbește murdar pentru el

Când spunem ceva obraznic, nu vrem să abuzam sau să vorbim într-un mod care să il faca pe barbat sa se simta incomod. In schimb, cu o voce senzuala, spuneți-i toate acele lucruri pe care le doriți să le facă. De asemenea, puteți să-l tachinati imediat, spunându-i toate lucrurile pe care doriți să le faceți in pat. Utilizați câteva cuvinte abuzive care nu sunt ofensatoare și care va vor da un indiciu de putere și dominanță.