20 cei mai bogati YouTuberi din lume

YouTube este un site web de partajare a videoclipurilor care este excelent pentru persoanele care doresc sa incarce videoclipuri interesante si sa le distribuie lumii. De asemenea, sa dovedit a fi o resursa excelenta pentru animatorii talentati care au ceva demn de impartasit lumii.

Unii YouTuberi au avut un succes masiv si au avut norocul sa-si monetizeze site-urile YouTube si sa devina bogati in acest proces. Iata cei mai bogati 20 de YouTuberi care au facut avere pe site si povestile lor care ne servesc drept inspiratie pentru noi toti. I-am clasat pe fiecare in functie de valoarea neta din 2019.

20. Trisha Paytas – Avere neta: 4 milioane de dolari

Trisha Paytas este al 20-lea cel mai bogat YouTuber din lume, cu o valoare neta estimata la 4 milioane de dolari. Este o fata care nu a avut experienta in divertisment. A trebuit sa inceapa de la zero. Originara din Riverside, California, si-a stabilit canalul YouTube in 2006. Dupa o viata de lupte absolute doar pentru a supravietui, ea si-a gasit in sfarsit o nisa in care sa poata inflori si sa prospere. Primele ei videoclipuri incarcate au fost un omagiu adus lui Quentin Tarantino, regizorul ei preferat si, in scurt timp, canalul ei a primit un miliard de vizionari uimitoare. Ea a ales subiectul potrivit. site-ul ei a devenit monetizat. Ea este, de asemenea, o actrita care a aparut in mai multe seriale de televiziune, precum si o cantareata cu 7 EP-uri la credit.

19. Liza Koshy – Avere neta: 4 milioane de dolari

Liza Koshy este o personalitate si o actrita celebra pe YouTube. Dupa ce s-a mutat in Los Angeles, l-a cunoscut pe David Dobrik, un alt YouTuber celebru si cei doi au inceput sa se intalneasca. Liza este cunoscuta pentru aparitia ei in serialul YouTube Red „Escape The Night” ca exploratoare, precum si pentru alte roluri din serialul original de televiziune Hulu. Ea a avut un succes extraordinar, cu peste 12 milioane de abonati la canalul ei, precum si peste un miliard de vizualizari. Este un canal celebru si Liza a castigat mai multe premii pentru canalul ei.

18. Dolan Twins – Avere neta: 4 milioane de dolari

Gemenii Dolan, cunoscuti altfel Grayson si Ethan Dolan sunt doi frati care au propriul lor canal de YouTube. Si-au inceput cariera video pe Vine, unde si-au strans peste 6 milioane de urmaritori inainte de a face migrarea catre un canal YouTube. Cei doi au facut o multime de bani prin sedinta monetizata, precum si prin cariera de lupte profesionale a lui Ethan si chiar a luptat la un turneu organizat la Madison Square Garden si a castigat meciul.

17. Ali A – Avere neta: 5 milioane de dolari

Ali A este un producator video britanic, pe care numele real este Alastair Aiken. Seriale si comentariile lui „Call of Duty” i-au castigat faima si avere. El produce, de asemenea, o varietate de vloguri diferite care apar pe canalul sau. Are si un al doilea canal in aceeasi ordine de idei si poarta numele de Matroix. A primit doar un miliard de vizualizari pe canalele sale, cu un total de peste 4,6 milioane de abonati pe un canal bine monetizat, care l-a facut un multimilionar.

16. Ninja – Avere neta: 10 milioane de dolari

Ninja este o personalitate populara pe YouTube, pe care numele real este Tyler Blevins. Blevins a devenit faimos prin canalele sale YouTube si Twitch, care au devenit foarte monetizate. El a spus ca cea mai mare parte a averii pe care a castigat-o a fost rezultatul spectatorilor videoclipurilor cu el jucand jocuri video, iar restul a venit prin diversi sponsori. El a castigat o avere neta de aproximativ 10 milioane de dolari, cu peste 32 de milioane de urmaritori, precum si vanzari de anunturi de pe canalele sale monetizate.

15. Shane Dawson – Avere neta: 12 milioane de dolari

Shane Dawson este un alt YouTuber celebru, care este al 12-lea cel mai bogat din lume. Numele lui adevarat este Shane Lee Yaw. El a inceput o cariera prospera cu canalul sau de YouTube, care se intituleaza ShaneDawsonTV, infiintat in 2010. A realizat videoclipuri cu alte personalitati celebre de pe YouTube pentru a obtine o expunere mai mare. Pe langa faptul ca este YouTuber cu mai multe videoclipuri populare, este si comedian, regizor de film, actor, cantaret si compozitor. Este un tip multitalentat, cu mai multe fluxuri de venit, dar isi datoreaza mare parte din succesul inceputului pe care l-a primit pe YouTube.

14. Roman Atwood – Avere neta: 12 milioane de dolari

Roman Atwood este un YouTuber celebru care a castigat o avere cu farsele pe care le face in videoclipurile sale. Tuturor ne place sa radem si Roman Atwood stie cum sa ofere publicului sau ceea ce vrea sa vada. El este specializat in vechile farse cu camerele ascunse si le pune pe videoclipuri. Cascaderile pe care le inregistreaza cu reactiile victimelor sale sunt pur si simplu nepretuite, dar exista cateva elemente de pericol in unele dintre escapadele sale. Totusi, a facut cele doua canale ale sale printre cele mai mari canale de pe YouTube. Canalele sale sunt foarte monetizate pe langa veniturile pe care le genereaza prin cantitatea masiva de vizionari. El participa la vizionarea platita, asa ca, daca doriti sa-l ajutati sa se imbogateasca si mai mult, nu faceti clic pe butonul de ignorare a reclamei.

13. James Charles -Valoare neta: 12 milioane de dolari

James Charles are un canal YouTube care se concentreaza pe machiaj si este un mare succes pe internet. Este atat de popular incat are milioane de spectatori care l-au ajutat sa devina multimilionar, dar site-ul lui este si monetizat. Si-a inceput canalul de YouTube in 2015 si nu a durat mult pana cand modelul si make-up artistul au devenit extrem de faimos. El a colaborat cu unele dintre cele mai mari companii de machiaj din lume, iar videoclipurile sale de machiaj au dat roade devenind virale si ajutandu-l sa stranga o avere care este estimata la 12 milioane de dolari.

12. Germanul Garmendia – Avere neta: 13 milioane de dolari

YouTuberul chilian, germanul Garmendia, cunoscut sub numele de HolaSoyGerman este al doisprezecelea cel mai bogat YouTuber din lume. Averea sa neta este de 13 milioane de dolari. A devenit celebru pe canalul sau HolaSoyGerman impreuna cu celalalt canal al sau JuegaGerman. Este un cantaret, compozitor, muzician si comedian, a carui videoclipuri au devenit virale. A inceput tanar si a format o trupa impreuna cu fratele sau, care se numeste Zudex, iar YouTube a fost cu siguranta bun cu el, oferindu-i expunerea de care avea nevoie pentru a avea ocazia sa arate lumii cat de amuzant si cat de talentat este cu adevarat. este.

11 Lilly Singh – Avere neta: 16 milioane de dolari

Celebra personalitate YouTube, Lilly Singh, provine din Canada. Este, de asemenea, actrita, comedianta si este, de asemenea, un speaker motivational. Canalul ei de YouTube Superwoman a fost lansat in 2010 si a fost aproape instantaneu o senzatie, aducand aproape 6 milioane de abonati si milioane de vizualizari. Singh a primit mai multe nominalizari la premii pentru canalul ei. De asemenea, se uneste cu unii dintre cei mai faimosi actori din lume, inclusiv James Franco si Seth Rogan, pe langa colaborarile sale cu mai multe personalitati celebre de pe YouTube. Ea este bine conectata cu vedetele si a castigat o valoare neta incredibila de 16 milioane de dolari pentru eforturile ei.

10. Evan Fong – Avere neta: 17 milioane de dolari

Evan Fong este un YouTuber care este printre cei mai faimosi de pe internet. Celebritatea canadiana si-a inceput canalul Vanoss Gaming pe YouTube si a fost un mare succes care i-a adus peste 23 de milioane de abonati, precum si 10 miliarde de vizualizari astronomice pentru videoclipurile pe care le-a postat. Canalele de jocuri sunt de obicei printre cele mai de succes, dar canalul lui Fong are un apel special pentru jucatori, care l-a ajutat sa-si monetizeze site-ul si sa castige o valoare neta de 17 milioane de dolari.

9. John Green – Avere neta: 19 milioane de dolari

John Green este o personalitate YouTube care valoreaza 19 milioane de dolari, dar este doar partial pentru YouTube. Este un scriitor prolific si, de asemenea, produce podcasturi si filme. Podcast-ul premiat numit th Anthropocene Reviewed” a fost un mare succes, impreuna cu celelalte videoclipuri utile ale sale, care au inspirat milioane de oameni. El ofera cursuri intensive pe o varietate de subiecte de tipul Mintal Floss, deoarece este liderul revistei. El este doar un tip extrem de talentat si i-a adus o avere neta de 19 milioane de dolari incepand cu 2019.

8. Pew Die Pie – Avere neta: 20 de milioane de dolari

Pew Die Pie este cunoscut si sub numele sau adevarat Felix Kjellberg. El se numara printre cele mai populare personalitati YouTube, care se numara printre cei mai amuzanti comentatori si comedianti de pe internet. El a castigat peste saptezeci de milioane de abonati care l-au ajutat sa castige milioane din monetizarea site-ului sau YouTube. Este considerat unul dintre cei mai indragiti jucatori de pe YouTube si a detinut o pozitie de top pe YouTube datorita urmaririi sale masive.

7. Dude Perfect – Valoare neta: 20 de milioane de dolari

Dude Perfect este format dintr-un grup de tipi care se numesc Cory si Coby Cotton, Garrett Hilbert si Cody Jones. Grupul s-a descurcat foarte bine pentru ei insisi, postand videoclipuri sportive pe canalul lor de YouTube. Sunt clasificati ca un grup de divertisment sportiv. Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale acestui grup este faptul ca doar din incarcarea videoclipurilor cu lovituri de baschet si videoclipurile sportive asociate dintr-o tabara de vara, videoclipurile lor au devenit virale si au strans peste 5 miliarde de vizualizari, ceea ce este impresionant dupa standardele oricui. . De asemenea, au lucrat cu o varietate de sportivi diferiti pentru a face site-ul si mai interesant pentru spectatori. Grupul are o avere neta estimata in 2019 de 20 de milioane de dolari.

6. Jake Paul -Valoare neta: 21,5 milioane de dolari

Jake Paul este un tanar YouTuber care, la varsta de doar 21 de ani, a facut o avere de 21,5 milioane de dolari. Are propriul sau canal de YouTube, care a atras peste trei si jumatate de milion de vizualizari pentru a vedea farsele sale amuzante, melodiile lui rap si vlogurile zilnice pe care le posteaza.

5. Ryan Toys Review – 22 de milioane de dolari

Ryan este un copil atat de popular pe YouTube incat mama lui a vrut sa renunte la slujba si sa stea acasa cu el. El este senzatia de internet care este cel mai bine cunoscut pentru recenzia sa despre jucarii si este unul dintre cele mai dragute lucruri pe care le vei vedea vreodata pe internet. Acest lucru este evident, deoarece videoclipul sau „Hug Eggs Surprise Toys Challenge” a devenit viral si a strans un miliard si jumatate de vizualizari. Averea sa neta este estimata la 22 de milioane de dolari incepand cu 2019.

4. Markiplier – Avere neta: 24 de milioane de dolari

Markiplier este o personalitate YouTube cu mai multe talente. Este un actor de voce, actor si comedian, cunoscut si sub numele sau real Mark Fischbach. El provine din Honolulu, Hawaii, iar canalul sau de YouTube l-a facut un om foarte bogat. Incepand cu 2019, are peste 22 de milioane de abonati cu 10 miliarde de vizualizari pe canalul sau de videoclipuri cu comentarii de joc. Este unul dintre cei mai amuzanti baieti de pe internet, dar unele dintre videoclipurile sale de actiune sunt pline de actina si groaza, asa ca nu este totul amuzant, dar majoritatea este. Si-a inceput canalul in 2012 si este, de asemenea, actor vocal la compania Red Giant Entertainment.

3. Logan Paul – Avere neta: 40 de milioane de dolari

Paul Logan este al treilea cel mai bogat youtuber, cu o valoare neta estimata la 40 de milioane de dolari. El este proprietarul si operatorul a doua canale YouTube, numite „The Official Logan Paul”, precum si canalul sau „Logan Paul Vlogs”. A inceput cu Vine si a castigat bani frumosi prin publicitate si prin desenarea a 3 milioane de urmaritori. Logan si-a creat apoi canalele YouTube si si-a unit fortele cu mari companii care includ Hanes, HBO si PepsiCo ca sponsori. De asemenea, a aparut in mai multe seriale de televiziune ca actor, inclusiv „Stitchers”, „Weird Loners” si „Law & Order”. Fratele sau Jake Paul este, de asemenea, un YouTuber celebru si bogat.

2.Daniel Middleton – Avere neta: 45 de milioane de dolari

Daniel Middleton a facut avere prin canalul sau de jocuri Diamond Minecart. El se concentreaza asupra jocului Minecraft cu postari zilnice, inclusiv videoclipuri si recenzii despre jocuri. Popularul site a atras milioane de spectatori si a devenit monetizat printr-o serie de oferte de sponsorizare, precum si prin alte fluxuri de venituri care au fost generate prin intermediul site-ului. Daniel are doua canale YouTube, unul axat pe copii si jocuri.

1. Jeffree Star – Avere neta: 75 de milioane de dolari

Cel mai bogat YouTuber din lume astazi este Jeffree Star. Este un model american, precum si un designer de moda, care are abilitati de machiaj si tutoriale sunt vizionate pe scara larga pe YouTube. Este un make-up artist talentat care inspira toate genurile, deoarece sustine toate genurile. El si-a inceput cariera pe MySpace si a devenit popular pe site in cariera sa de cantat si de DJ, promovand albumul sau Beauty Killer, care a ajuns pe locul 2 in topuri. Jeffree este implicat intr-o varietate de proiecte de cariera si a devenit unul dintre cei mai bogati YouTuberi din lume.