Cele mai importante semne ca un barbat timid te place

Cu toate acestea, asta nu inseamna ca nu poti sa-ti dai seama daca un tip timid te place sau nu. De fapt, multe dintre semnele pe care le da un tip timid ca ii place de tine vor fi mult mai evidente decat un tip cu mai multa incredere.

Nu numai asta, dar iata un alt factor care functioneaza in favoarea ta: baietii timizi nu vor juca neaparat jocuri sau vor fi subtil in a te place. Daca nu are incredere sa urce si sa te invite sa iesi, nu va avea incredere sa joace greu sau sa incerce altfel sa joace cu tine.

Iti voi da cele mai mari semne ca un tip timid te place chiar acum, ca sa poti sti cu siguranta ce simte pentru tine, chiar daca este prea timid sa te invite sa iesi.

Cele mai mari semne ca un tip timid te place

El fura priviri la tine cand nu te uiti

Baietii timizi nu vor avea neaparat curajul sa vorbeasca mult cu tine.

Sau… deloc.

Unii baieti sunt atat de timizi incat chiar si a vorbi cu fata pe care o plac este o provocare de netrecut.

Dar asta nu este un obstacol in incercarea de a-ti da seama daca te place. Exista o multime de indicii non-verbale de cautat, ceea ce inseamna ca adaposteste o flacara secreta pentru tine.

De exemplu, daca un tip timid este interesat de tine, se va uita la tine. Mai des decat in ​​mod normal.

De fapt, daca este prea timid sa vorbeasca cu tine, dar te place foarte mult, este aproape garantat ca se uita mult la tine – mai ales cand crede ca nu te uiti.

Deci, daca il prinzi ca se uita la tine mult si stii ca este prea timid sa te abordeze – acesta este un semn urias ca te place.

El vorbeste mult cu tine online

Acest lucru merge mana in mana cu el fiind prea timid pentru a vorbi cu tine in persoana.

De multe ori, baietii care sunt timizi in lumea reala sunt mult mai deschisi si mai vorbareti online. Exista ceva despre interactiunea non-fata-in-fata care este mult mai putin tulburatoare si infricosatoare decat a vorbi cu tine in persoana.

Deci, daca un tip se comporta foarte timid atunci cand este in preajma ta, dar iti vorbeste mult online, sau prin chat sau mesaje pe Facebook, este un mare semn ca este interesat si prea timid pentru a actiona personal.

Pare interesat, dar nu face niciodata o miscare

Acesta este un semn ca va trebui sa mergi cu instinctul.

Daca cauti pe acest subiect pentru ca esti sigur ca un tip este interesat de tine, dar pur si simplu nu a facut nicio miscare cu tine, asa ca te intrebi daca este timid… ei bine, atunci probabil ca ai dreptate.

Adevarul este ca, daca este cu adevarat timid, s-ar putea sa fie cap peste tocuri pentru tine, dar prea speriat pentru a face o miscare.

La urma urmei, tone de tipi sunt ingroziti de respingere. Posibilitatea de a fi respins ar putea fi prea mare pentru el.

Deci, daca instinctul tau este ca este cu siguranta interesat de tine si singurul lucru care te retine este ca nu a facut nicio miscare – probabil ca instinctul tau este corect.

Pare super nervos si stangaci cand esti prin preajma

Multi tipi devin ciudati in preajma fetelor pe care le plac. Acestia se comporta diferit decat fac in mod normal, vorbesc diferit decat fac in mod normal, iar unii tipi devin atat de nervosi incat devin mult mai stangaci decat sunt in mod normal.

De obicei, baietii care sunt in mod natural timizi sunt cei care devin nervosi si neindemanatici atunci cand sunt indragostiti.

Evident, exista o avertizare aici. Daca este mereu nervos si stangaci, si nu doar cand esti prin preajma, atunci este mult mai putin probabil sa fie nervos pentru ca te place si mult mai probabil sa fie nervos si stangaci tot timpul.

Dar daca devine imediat mai nervos cand intri intr-o camera – fie ca este el care incepe sa se balbaie, sau scapa ceva pe care il tine in mana, sau are brusc un limbaj nervos al corpului sau chiar se impiedica de ceva – acesta este un mare semn ca te place, dar este prea timid sa spuna ceva despre asta.

Prietenii lui il tachineaza cand esti prin preajma

Pe masura ce inaintati in varsta, acest lucru se va intampla, evident, din ce in ce mai rar. Este o chestie destul de juvenila de facut, dar sa nu spuna nimeni ca barbatii nu se comporta minori indiferent de varsta lor.

Daca te place, dar este prea timid sa spuna ceva despre asta, prietenii lui ar putea sti despre asta. De fapt, probabil ca o vor face, deoarece vor fi singurii cu care este suficient de increzator pentru a vorbi despre asta.

Asa ca fii atent la modul in care se comporta prietenii lui cand esti in preajma lui. Fac glume ciudate despre el pe care nu le intelegi prea bine? Ii zambesc ei cand iti spune ceva? Este atmosfera ca ei stiu ceva ce tu nu stii?

Te trateaza diferit decat alte femei

Acesta este marele semn. Este cel care va fi adevarat, indiferent de cat de timid este.

Baietii trateaza femeile de care sunt interesati diferit decat trateaza alte femei. Nu se pot abtine – atunci cand un tip este interesat de o femeie, ea este speciala pentru el, asa ca, desigur, o va trata diferit.

Aici multe femei gresesc cu barbatii. Ei cred ca unui tip care flirteaza cu ei trebuie sa-i placa – cand intr-adevar ar putea cocheta cu toti cei pe care ii intalneste si este doar personalitatea lui.

De aceea este atat de important sa-i urmaresti comportamentul si sa-ti dai seama daca te trateaza diferit fata de celelalte femei din viata lui.

Daca te trateaza la fel cum trateaza toate celelalte femei pe care le cunoaste, este un semn urias ca nu simte nimic special la tine.

Dar daca te trateaza diferit – chiar daca este cu adevarat timid si reticent sa vorbeasca cu tine cand poate vorbi cu alte femei – acesta ar putea fi un mare semn ca te place.